Schneider Electric introduce Easy UPS 3L pentru a susţine continuitatea operaţiunilor companiilor

A.P.
Comunicate de presă / 20 octombrie 2020

Schneider Electric introduce Easy UPS 3L pentru a susţine continuitatea operaţiunilor companiilor

Schneider Electric anunţă Easy UPS 3L, cea mai nouă componentă a gamei de UPS-uri trifazate, extinzând puterea medie la 500 şi 600kVA (400V) pentru bateriile externe. Fiind disponibil în toate regiunile care acceptă 400V, cu excepţia Chinei şi Japoniei, Easy UPS 3L simplifică şi eficientizează modul de configurare, oferind informatii relevante pentru clădirile comerciale de dimensiuni medii şi mari, centrelor de date şi aplicaţiilor UPS industrial, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Easy UPS 3L protejează echipamentele critice de daunele cauzate de întreruperi de curent, supratensiune şi fluctuaţii de curent. Este cu până la 96% mai eficient aducând predictibilitate în materie de costuri ale utilităţilor. Totodată, acoperă o gamă largă de nivele de tensiune şi o varietate de configuraţii ale bateriei. Produsul vine cu o gamă completă de opţiuni şi accesorii, facilitând integrarea în diferite medii.

Mustafa Demirkol, Global VP, 3-Phase UPS Offer Management & Marketing, Schneider Electric spune: "Datorită unei combinaţii de specificaţii, design robust, flexibil şi tolerant la erori, Easy UPS 3L este alegerea ideală pentru continuitate operaţională, implicând o investiţie optimizată, indiferent dacă vorbim de o fabrica sau de camera de servere. Este uşor de configurat, uşor de utilizat şi uşor de întreţinut. Prin extinderea gamei trifazate Easy UPS, Schneider Electric răspunde nevoilor pieţei, oferind soluţii eficiente, robuste şi competitive, care prioritizează siguranţa şi sunt potrivite pentru afacerile conectate din ziua de azi."

Clienţii beneficiază de serviciul global de configurare Schneider- format din echipe locale de specialişti în servicii, care oferă clienţilor o gamă completă si diversa pe parcursul întregului ciclu de viaţă al Easy UPS 3L. Serviciul de start-up este inclus pentru a vă asigura că Easy UPS 3L este configurat corect şi în siguranţă, pentru cele mai bune performanţe, fiabilitate şi siguranţă.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb