Schneider Electric lansează noi soluţii pentru gestionarea cerinţelor net-zero

A.D.
Comunicate de presă / 28 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

Pe fondul presiunii crescânde asupra sectorului energetic, Schneider Electric furnizează soluţii inteligente end-to-end de-a lungul lanţului energetic, cu scopul de a permite companiilor să evolueze.

Recentele acorduri climatice au evidenţiat urgenţa modernizării reţelelor electrice, având ca scop eliminarea treptată a combustibililor fosili şi îmbunătăţirea adoptării energiei regenerabile.

Potrivit unui comunicat la redacţie, aproximativ 40% din reţele au vechimi de peste 40 de ani, iar inovaţia este necesară pentru a se asigura că sistemele energetice pot integra noile tehnologii şi pot satisface cerinţele viitoare în mod eficient. Tranziţia la reţelele echipate digital facilitează integrarea surselor de energie regenerabilă, gestionând în acelaşi timp cererile viitoare de energie cu o mai mare eficienţă şi fiabilitate.

Schneider Electric, membru al Alianţei Edge for Smart Secondary Substation Systems prezintă noile tehnologii necesare pentru a optimiza gestionarea fluxurilor de energie în reţelele

inteligente. PowerLogic T300 RTU este virtualizat pe platforma hardware E4S, simplificând proiectarea staţiei şi îmbunătăţind capacităţile operaţionale. Schneider Electric continuă să-şi consolideze expertiza în materie de reţele inteligente, cu soluţii pentru un viitor sustenabil.

Sustainability Service Net Zero Dashboard oferă măsuri cheie net zero şi KPI pentru monitorizarea decarbonizării reţelelor, ajutând companiile de utilităţi să cuantifice emisiile şi să obţină informaţii pentru a ghida strategiile de sustenabilitate. În plus, echipamentul Active Medium Voltage de la Schneider Electric, combinat cu calitatea de membru EcoCare, un plan de service de ultimă generaţie, reprezintă o bază solidă pentru performanţă de vârf şi durată de viaţă extinsă. Echipamentul conectat nativ este proiectat pentru monitorizare de la distanţă şi analiză avansată, oferind supraveghere 24/7, care ajută la identificarea problemelor în stadiu incipient şi la adoptarea unei noi abordări a întreţinerii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5981
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3070
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9688
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.6543

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb