Seară românească la Târgul de Turism de la Berlin

D.I.
Politică #Turism / 7 martie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Vizitatorii şi invitaţii speciali ai ţării noastre de la Târgul de Turism, organizat la Berlin, au sărbătorit într-o manieră autentică, în cadrul unui eveniment intitulat sugestiv Seara Românească se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului, remis astăzi Redacţiei.

În cadrul evenimentului, Oana Cătălina Chiţu, o artistă de origine română, dar care locuieşte la Berlin, le-a făcut cunoştinţă vizitatorilor târgului cu piesele marii artiste Maria Tănase.

Potrivit documentului prezentat astăzi, alături de meşteri populari, precum Sebastian Paic care susţine ateliere de încondeiat ouă, la standul Ministerului Turismului, în cele 4 zile ale târgului, germanii o pot cunoaşte şi pe Miruna Lehaci, campioană mondială la juniori la şah.

Tptodată, trupa The Humans, reprezentanţii noştri la Concursul Muzical Eurovision, va promova ţara noastră, chiar la standul ministerului Turismului, unde va susţine un mini concert.

În cea de-a patra zi a Târgului de la Berlin, turiştii germani sunt invitaţi în România pe acordurile muzicii folclorice româneşti. Ansamblul Junii Sibiului asigură atmosfera de sărbătoare tipic românească prin dansuri tradiţionale şi cântece din toate regiunile istorice ale ţării.

Potrivit sursei citate, toţi cei prezenţi la standul ministerului Turismului au pus ţara noastră în fruntea priorităţilor şi nu au solicitat niciun onorariu pentru prestaţia lor. Ministerul a asigurat doar cazarea şi transportul din ţară la Berlin, conform legislaţiei în vigoare.

În comunicat se mai precizează că standul Ministerului Turismului este întins pe o suprafaţă de 240 de metri pătraţi şi reuneşte şi 40 de coexpozanţi, agenţii de turism, companii aeriene şi autorităţi locale, care prezintă oferta turistică a ţării noastre, de la circuite culturale, la drumeţii, turism de aventură, sejururi pe litoral şi în Delta Dunării.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb