SEBASTIAN GHIŢĂ: "Acel cetăţean Serghei Petruş nu există. E un fals. Nu au scăpare cei de la Parchetul General!"

A.C
Anticorupţie / 13 februarie 2018

Sebastian Ghiţă

Sebastian Ghiţă

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă, aflat în prezent în Serbia, a declarat, ieri seară, într-o intervenţie la România TV, că şeful DNA Ploieşti, procurorul Lucian Onea, s-a autoincriminat, de fapt, în conferinţa de presă susţinută ieri.

El a susţinut că denunţul din dosarul său este un fals şi că a început proceduri pentru a le prezenta judecătorilor sârbi "adevărul despre acele probe fabricate", pe baza cărora a primit mandat de arestare şi cerere de extrădare, conform News.ro.

Sebastian Ghiţă a declarat: "Parchetul General va trebui să ne probeze. Nu mai au loc de întors. Orice putere ca a lui Kovesi e efemeră. Cum de nu aţi arestat-o pe Kovesi? I-aţi fost complici! Nu au scăpare cei de la Parchetul General!".

Acesta a adăugat: "Am urmărit coferinţa de presă a domnului Onea. A admis că vocea de pe înregistrări este vocea dânsului. Într-un acces de furie ne-a spus tuturor că ceea ce a semnat şi a trimis judecătorilor nu aparţine unui cetăţean din Moldova. Eu mă întreb cum a putut să se autoincrimineze în halul acela. Nu numai că acele tabele sunt false, dar principala legătură dintre aceste documente şi persoana mea sau Victor Ponta este făcută pe baza acelei scrisori falsificate. Nimic altceva din acel dosar nu ne spune că ar fi ceva legat de campania lui Ponta. Acest om a vrut să mintă judecătorii. Astăzi ne-a spus cu gura lui. Eu mă întreb dacă ei cred că vor scăpa cu un comunicat de presă".

El a susţinut că denunţul împotriva sa a fost falsificat şi că acel cetăţean care l-a semnat, Serghei Petruş, nu există.

De asemenea, Ghiţă a susţinut: "Acel denunţ e făcut de un cetăţean. Poate fi pus din nou să dea o probă şi să i se expertizeze scrisul. Acel document e un fals. Acolo se spun o mulţime de poveşti. Că a lucrat pentru campania lui Ponta. Acel cetăţean Serghei Petruş nu există. E un fals. Nu e nici vreo identitate acoperită. Greşeala lui Onea asta e. A încercat să mintă prin omisiune. Parchetul General va trebui să ne probeze. Nu mai au loc de întors. Orice putere ca a lui Kovesi e efemeră. Cum de nu aţi arestat-o pe Kovesi? I-aţi fost complici! Nu au scăpare cei de la Parchetul General! Astăzi se fac de râs cu această ieşire publică istorică".

Ghiţă a mai precizat că cererea de extrădare a sa a fost făcută pe denunţuri false şi că a început proceduri pentru a prezenta judecătorilor sârbi "adevărul despre acele probe fabricate", pe baza cărora a primit mandat de arestare şi cerere de extrădare.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Rica. Costa Rica.

    1. Cand va fi prin Costa Rica,

      Calcand urmele lui Bica?. 

      Rahova și Jilava îi așteaptă pe milițienii din DNA și PG.

    dna si securitatea jegurile societatii,tortionarii de miine

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb