Secretarul de stat Carmen Burlacu, la reuniunea ministerială a Uniunii pentru Mediterană

Adina Lateş
Internaţional / 27 noiembrie 2015

Secretarul de stat pentru afaceri globale, Carmen Liliana Burlacu, a reiterat astăzi, la Barcelona, susţinerea ţării noastre pentru aprofundarea cooperării în plan politic şi promovarea unor proiecte concrete care să ofere mai multă substanţă parteneriatului euro-mediteranean.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Purtător de Cuvânt şi Comunicare a MAE, remis astăzi redacţiei, Carmen Liliana Burlacu a participat la reuniunea ministerială a Uniunii pentru Mediterana (UpM) de la Barcelona, la care au luat parte toate cele 43 de state membre. Dintre acestea, 30 de ţări au fost prezente la nivel de ministru sau adjunct de ministru, având în vedere celebrarea a 20 de ani de la adoptarea Declaraţiei de la Barcelona şi dorinţa de a transmite un mesaj politic important de solidaritate şi continuitate.

Reuniunea, care a fost găzduită de ministrul de Externe al Spaniei, Jose Garcia-Margallo, şi a fost coprezidată de înaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, Federica Mogherini, şi de ministrul de Externe al Iordaniei, Nasser Judeh, a prilejuit o trecere în revistă a proiectelor realizate în comun în aceşti 20 de ani şi a temelor de actualitate din prezent care impun consolidarea dialogului politic şi implicarea în continuare în proiecte concrete de cooperare şi dezvoltare.

A fost subliniată, în toate intervenţiile, importanţa dialogului politic şi a cooperării în cadrul UpM, în actualul context internaţional, marcat de acte teroriste şi agravarea crizelor cu care se confruntă multe din ţările participante, mai informează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb