Şeful serviciilor secrete ucrainene este optimist privind înfrângerea Rusiei

Şeful serviciilor secrete ucrainene este optimist privind înfrângerea Rusiei

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 14 mai 2022

Şeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanov, a estimat că războiul va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august şi se va termina până la sfârşitul anului, informează news.ro.

El a prezis corect inclusiv momentul invaziei ruse în Ucraina. Într-un interviu exclusiv pentru Sky News, generalul-maior Kyrylo Budanov a mai spus că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în curs în Rusia, iar liderul rus este grav bolnav de cancer.

Generalul Budanov a prezis corect când va avea loc invazia rusă atunci când alţi oficiali de la Kiev au fost public sceptici şi acum spune că este încrezător să prezică încheierea acesteia.

"Punctul de cotitură va fi în a doua parte a lunii august", afirmă el, adăugând că "majoritatea acţiunilor de luptă active se vor fi încheiat până la sfârşitul acestui an".

"Ca urmare, vom reinstala puterea ucraineană în toate teritoriile pe care le-am pierdut, inclusiv Donbas şi Crimeea", susţine el.

Tactica Rusiei nu s-a schimbat, în ciuda deplasării acesteia către est, spune Budanov, iar Rusia suferă pierderi uriaşe.

El a spus că nu a fost surprins de eşecurile Rusiei în război.

"Ştim totul despre inamicul nostru. Ştim despre planurile lor aproape pe măsură ce sunt făcute", afirmă oficialul ucrainean, adăugând că "Europa vede Rusia ca pe o mare ameninţare", se teme de agresiunea ei.

"Ne luptăm cu Rusia de opt ani şi putem spune că această putere rusă foarte mediatizată este un mit", dă el asigurări.

Forţele ruse au fost respinse aproape până la graniţa din jurul Harkovului, spune el, iar un atac recent asupra forţelor aflate mai la sud care încercau să traverseze Siverskyy Doneţ a provocat pagube considerabile.

Generalul Budanov a mai declarat pentru Sky News că înfrângerea în Ucraina va duce la înlăturarea liderului rus şi la dezintegrarea ţării.

"Va duce în cele din urmă la schimbarea conducerii Federaţiei Ruse. Acest proces a fost deja lansat şi merge în această direcţie", a susţinut el.

Întrebat dacă înseamnă că o lovitură de stat este în curs, Budanov a răspuns afirmativ.

El a susţinut şi că Volodimir Putin se află într-o "stare psihică şi fizică foarte proastă şi este foarte bolnav", având cancer, dar şi alte afecţiuni.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. si daca nu mai e Putin va fi altcineva care poate nu va mai avea atita rabdare

    1. ...sau va fi altcineva care poate va fi normal la cap.

      Putin probabil.

      Cam toti rusii sunt dereglati 

      rusia este un imperiu secular cu multi slujitori mult mai duri , sa se gindeasca bine ,nici rabdarea lui d-zeu nu este fara limite

    Da, Ucraina va trece Donetul, Donul Volga, Lena sii.. pana la Amur... si Rusia se va dezintegra. De la Nistru pana la Magadan, de la Murmansk pana la Derbent, va fi doar o mare de statulete, cu oameni saraci si .. de unde europenii si americanii se vor aproviziona la discretie cu petrol si gaze, aur si diamante, fier, zinc.. si toate cele necesare, grau si porumb , toate ieftine si ... sa tot traim.

    Rozboiul nu se va termina curand.  

    Rusia, dupa cum se vede, se va limita la zona de la Lugansk, zona litorala pana langa Isaccea romaneasca si catre nord pana la Transnistria. Si de acolo nu o sa-i scoata nimeni. Ucraina cu tot ajutorul militar primit, care si acesta incepe sa fie afectat de.... criza, nu va avea putea sa-i invinga.  

    Si nimeni nu va intra in Ucraina ca in spate rusi sunt asigurati cu arma nucleara si cine intra in Ucraina probabil va fi lovit.  

    Daca moare Putin vine altul, tot rus si tot asa, scolit in lumina ideilor KGB-iste, asa cum au fost cei pe care ii stim, Stalin, Hrusciov, Brejnev, ...  

    Iar o lovitura de stat nu va schimba nimic in politica Rusiei. Rusii sunt toti la fel, profund indoctrinati.

     

    1. nu cred ca sunt toti rusii ticniti

      E posibil sa vina unul mai rau,mai tampit.Despre boala lui Putin se vorbeste din 2008 si n-a mai crapat pana acum.Nu stiu ce sa zic,poate fi o strategie.Si modul in care si-a pus patura pe genunchi,putea sa-si ia izmene si niste pantaloni mai grosi,nu cred ca era o problema,vesta antiglont avea,deci nu era o problema ca ar fi parut mai gras.Cine stie din ce motiv o fi fost operat el(poate o hernie inghinala,barbatii fac)si zice ca e cancer.

      Nici americanii nu-s toți țicniți. Și totuși multe sute de mii de morți au lăsat în urma lor în ultima sută de ani. Nu mai vorbim de jafurile de trilioane de USD (că doar nu le măsurăm în ruble).

      Ceea ce nu înțeleg cei care cred tot ceea ce li se servește la TV este că țările au interese, iar cele inteligente și capabile și le urmăresc întotdeauna. Cele cinice și criminale precum Rusia și SUA nu se dau înapoi de la a ucide și fura doar ca să le meargă lor bine. Cele slabe și populate de slugi, ca România, servesc intereselor țărilor din primele două categorii. 

      Indiferent cine era la putere în Rusia, acest război tot începea, deoarece e dictat de interese economice și de securitate care nu sunt comunicate publicului. Aia cu Putin nebun și rușii orci e nutreț pentru cretini tefeliști și nu numai. 

      Interese economice si de securitate exista intotdeauna tampiti dispusi sa inceapa razboaie doar din cand in cand.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb