ŞERBAN NICOLAE, ATAC LA MUGUR ISĂRESCU: "Un impostor călărea o bancă de aur. Şi banca s-a rupt. Gold bye!"

T.T.
Politică / 5 iulie 2019

Şerban Nicolae (Sursa foto: Twitter)

Şerban Nicolae (Sursa foto: Twitter)

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, îl ironizează pe Mugur Isărescu, după ce guvernatorul BNR a glumit la rândul său, ieri, că cei din Bundesbank sunt nemţi, dar "au şi ei Şerbanii lor", care au solicitat repatrierea aurului.

Astăzi, Şerban Nicolae i-a răspuns în aceeaşi notă ironică guvernatorului BNR, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook: "Un impostor stătea pe-o bancă. Ştiri de ultima oară: Costurile aducerii şi depozitării în ţară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacităţile Ministerului Apărării Naţionale, nu depăşesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puţin decât a costat scoaterea aurului din ţară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane şi bonusuri de performanţă! Pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deţinute de stat, se găseşte aur în cantitate de peste trei sute de tone! Noul şi ambiţiosul guvernator al BNR e un om consecvent şi riguros. Ca şi la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), şi-a fixat ca obiectiv < < aderarea României la zona Euro > >. Cercetătorii britanici confirmă ştiinţific şansele mari de reuşită, prin aplicarea principiului matematic-bancar - < < a treia oară-i cu noroc > >! Un important investitor străin şi-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei înainte de a deschide o şaormerie în Bucureşti, pe strada Lipscani 25! Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că < < sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor > >. Da, cine n-are Şerbani să-şi cumpere, dar treizeci de arginţi nu reprezintă preţul corect! Un impostor călărea o bancă de aur. Şi banca s-a rupt. Pentru că cel mai deştept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!".

Mugur Isărescu a declarat, ieri, că Germania a repatriat aurul şi l-a pus la vederea publicului, deoarece există o problemă de credibilitate. El a făcut o aluzie ironică la senatorul Şerban Nicolae, cel care a iniţiat, împreună cu fostul şef PSD Liviu Dragnea, un proiect de repatriere a aurului în România.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. ce spiritual esti tractoristule. ce tara faina avem cu foarte multi d-astia ca tine , auauau.

    1. Mai bine tractorist decat securist

      E bine și cu tractoriști, dar să stea la coada vacii, nu în parlamentul României. Decât cu un văcar prost, mai bine cu un securist deștept.

      De aceea am ajuns asa de bine...din 5 oameni de langa tine, oriunde te-ai afla, cel putin 3 din ei sunt securisti sau informatori platiti intr-un fel sau altul

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb