"Ultimatumurile şi ameninţările la adresa Rusiei sunt contraproductive"

SERGHEI LAVROV: "Ultimatumurile şi ameninţările la adresa Rusiei sunt contraproductive"

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 10 februarie 2022

Serghei Lavrov

Serghei Lavrov

Moscova- AFP(prin Agerpres)- 10 februarie 2022:Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a considerat astăzi contraproductive ameninţările occidentale la adresa ţării sale, acuzată că pregăteşte o operaţiune militară împotriva Ucrainei, în apropierea căreia a masat peste 100.000 de soldaţi.

'Abordări ideologizate, ultimatumuri şi ameninţări nu duc la nimic', a declarat Lavrov la începutul întrevederii sale la Moscova cu şefa diplomaţiei britanice, Liz Truss, regretând că 'mulţi dintre colegii noştri occidentali au pur şi simplu o pasiune pentru această formă (de comunicare)'.

Dacă Londra doreşte o ameliorare a relaţiilor cu Moscova, 'noi vom răspunde, desigur, în acelaşi mod, pentru că nu putem fi mulţumiţi de relaţiile noastre, care sunt la cel mai scăzut nivel', a mai spus Lavrov.

Însă 'nu putem normaliza relaţiile decât printr-un dialog bazat pe respect reciproc şi de pe picior de egalitate (...) pentru a găsi soluţii reciproc acceptabile', a subliniat ministrul rus.

La rândul său, Liz Truss a precizat că a venit la Moscova pentru a 'îndemna Rusia să ia calea diplomaţiei'. 'Un război în Ucraina ar fi un dezastru pentru popoarele rus şi ucrainean şi pentru securitatea europeană', a subliniat ea.

'Există o cale alternativă, o cale diplomatică ce permite evitarea conflictelor şi vărsarea de sânge', a adăugat ministrul britanic.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. to:SERGHEI LAVROV

    daca vreti ca Europa sa va iubeasca cum aveti voi mpresia ca sunteti "mult stimati si iubiti conducatori "" in Rusia chiar daca va chinuiti sa-i faceti curte si sa puneti garduri si ziduri

    nu o sa reusiti sa ""o cuceriti"" sau sa o faceti sa va iubeasca ... dragostea cu forta parca se numea viol .... la voi cum se vede treaba asta?? 

    Ce ar avea de castigat Europa daca intra si Ucraina in mana celor de la Bru.. Nimic. Ca fabrici si .. au luat si taiat de la romani si nu le mai trebuiesc. De castigat ar avea doar daca se pregatesc sa-si mai incerce inca odata norocul si vor incerca sa ajunga la bogatiile Siberiei. Dar au concurenta serioasa de peste ocean. Ca pentru ei este importanta Ucraina. Oare rusii cum de or fi abandonat in 1990 Ucraina? Ucraina este fara importanta ca resurse, poate doar carbunele din Donbas sa fie ceva si acolo s-au fixat deja rusii. Ucraina pentru Rusia a fost un balast neeconomic, de care s-a lepadat. Desigur zonele de la Marea Negra au importanta militara deosebita pentru rusi si nu vor fi abandonate fara razboi.

     

    1. si daca rusii nu vor sa se descopere pe teritoriul Ucrainei ce au lasat ""ingropat"" si poate arunca in aer toata Europa daca sunt descoperite de catre autoritatile Ucrainiene dupa ce vor fi aderat si acceptati in NATO ,indreptatiti astfel si autorizati sa verifice "toate butoaiele de pulbere "" si in ""gaura de sarpe "" ?? (s-a batut iarba cu aderarea la NATO si s-au speriat serpii ?)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb