SIEGFRIED MUREŞAN: ''Dacă se confirmă otrăvirea lui Navalnîi, este inacceptabilă din punctul de vedere al UE şi va fi sancţionată''

G.U.
Politică / 6 septembrie 2020

''Dacă se confirmă otrăvirea lui Navalnîi, este inacceptabilă din punctul de vedere al UE şi va fi sancţionată''

Europarlamentarul Siegfried Mureşan (PNL / PPE) a declarat astăzi, la Iaşi, că gestul de otrăvire a opozantului rus Aleksei Navalnîi, dacă acesta va fi confirmat, "este inacceptabil din punct de vedere al Uniunii Europene şi va fi sancţionat", informează Agerpres.

Mureşan, care este şi vicepreşedinte al Partidul Popular European (PPE), a declarat că grupul eurodeputaţilor PPE va adopta o poziţie "de apărare a tuturor oamenilor politici, a tuturor jurnaliştilor liberi, a tuturor ONG-urilor din ţări ale Uniunii Europene şi din ţări din afara Uniunii Europene, inclusiv Federaţia Rusă".

"Acolo trebuie să avem certitudini. Am văzut şi eu informaţii oficiale din partea Guvernului Germaniei, care este şi ţara în care domnia sa este tratat acum, surse pe care le consider serioase şi credibile. Avem nevoie de certificări, după care, evident, avem nevoie de o tragere la răspundere a celor care se fac vinovaţi de acest act, iar poziţia grupului parlamentar al PPE va fi una extrem de clară de apărare a tuturor oamenilor politici, a tuturor jurnaliştilor liberi, a tuturor ONG-urilor din ţări ale Uniunii Europene şi din ţări din afara Uniunii Europene, inclusiv Federaţia Rusă. Dacă se confirmă acea otrăvire, evident este inacceptabilă din punctul de vedere al Uniunii Europene şi va fi sancţionată", a afirmat Mureşan.

Europarlamentarul PNL a susţinut, duminică, la Iaşi, o conferinţă de presă alături de primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, dar şi de ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Alt lingau care actioneaza ca un sclav la ordinul american

    1. De fapt, la ordinul UE si mai precis, la ordinul Berlinului! Este o Iuda a neamului si un slugoi de ultima spetza!

      Slugoi,neslugoi ortavirea lui Navalnii trebuie condamnata oricum.Putin a trecut demult de limitele umanitatii.Nu stiu cum s-au adunat toti psihopatii in acelasi timp la conducerea tarilor.

      Ce ne intereseaza pe noi, romanii condamnarea Rusiei(evident doar cu sanctiuni economice, caci doar atat poate mareta UE, altfel ar juca "ruleta ruseasca"), s-au terminat cumva toate problemele din Romanica si acum le rezolvam noi si pe cele internationale? Tara arde si Iuda Siegfried se piaptana! Cu bani europeni!

    si cum va fi sanctionata maimutzoiule? renunta germania la gazele rusesti?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb