Siemens Healthineers a organizat workshopul "Best Practices in Diagnostic Imaging"

S.B.
Comunicate de presă / 26 septembrie

Siemens Healthineers a organizat workshopul "Best Practices in Diagnostic Imaging"

Siemens Healthineers a organizat workshopul "Best Practices in Diagnostic Imaging" la Centrul de Educaţie şi Training din cadrul Ovidius Clinical Hospital (OCH), primul site de referinţă din România. Evenimentul a reunit peste 50 de specialişti locali şi internaţionali, oferind o platformă excelentă pentru schimbul de idei şi bune practici în imagistica medicală, un domeniu vital în diagnosticarea modernă.

Agenda workshopului a inclus prezentări şi sesiuni hands-on de la experţi recunoscuţi în domeniu. Syed Idris Husain, Senior Global CT Clinical Education Product Manager la Siemens Healthineers, a deschis evenimentul cu o prezentare despre Naeotom Alpha, evidenţiind aplicaţiile avansate de energie duală, cardiologie şi perfuzie. Muammer Acar, Application Services Engineer, a continuat cu o discuţie despre inovaţiile recente în Deep Resolve Boost, o tehnologie de ultimă generaţie în imagistica prin rezonanţă magnetică. Luminiţa Păun, Application Services Team Leader, a încheiat sesiunea teoretică cu o prezentare despre Liver Lab şi tehnologia GRASP, axate pe imagistica hepatică avansată.

După o sesiune de întrebări şi răspunsuri, participanţii au avut oportunitatea de a se implica în două sesiuni practice, dedicate platformei syngo.via, pentru tomografie computerizată (CT) şi rezonanţă magnetică (RM), consolidându-şi astfel cunoştinţele prin aplicaţii concrete.

Cătălina Popa, Sales & Marketing Head la Siemens Healthineers România, a declarat: "Piaţa de imagistică din România este în plină expansiune, cu un grad ridicat de absorbţie a tehnologiei de ultimă generaţie. Profesioniştii din domeniu sunt din ce în ce mai deschişi la adoptarea celor mai noi soluţii, ceea ce ne motivează să continuăm, să inovăm şi să le oferim suportul necesar. Ne dorim să fim un partener de încredere pentru aceştia, sprijinind atât dezvoltarea soluţiilor personalizate, cât şi formarea continuă a specialiştilor. Acest workshop este o dovadă clară a angajamentului nostru de a facilita accesul la tehnologiile de vârf şi de a contribui la creşterea calităţii actului medical în România, printr-o abordare centrată pe pacient, care să asigure un diagnostic precis şi rapid."

Mircea Marinescu, Customer Service Manager la Siemens Healthineers, a subliniat: "Acest workshop a fost o dovadă a angajamentului nostru faţă de parteneriatele puternice şi colaborarea cu profesioniştii din domeniul medical. Dezvoltarea sustenabilă şi implementarea soluţiilor orientate către pacient sunt esenţiale pentru noi şi suntem bucuroşi să contribuim la acest proces împreună cu partenerii noştri din România."

"Acest workshop ştiinţific a oferit participanţilor nu doar cunoştinţe valoroase, ci şi oportunitatea de a explora tehnologiile care vor defini viitorul imagisticii medicale. Siemens Healthineers rămâne un partener de încredere în îmbunătăţirea standardelor de diagnostic şi tratament", declară şi Dr. Carmen Ciufu, medic primar radiologie şi imagistică medicală OCH.

Simpozionul "Cele mai bune practici în imagistica diagnostică" face parte din programul de formare şi învăţare continuă a specialiştilor în domeniul medical pe care Siemens Healthineers îl derulează în întreaga lume. Este parte din ADN-ul brandului Siemens Healthineers să extindă medicina de precizie, să îmbunătăţească experienţa pacienţilor, să transforme furnizarea serviciilor de îngrijire a sănătăţii şi să le digitalizeze. Această sesiune de lucru, conform participanţilor, a fost una "intensă", "de calitate", "binevenită", "interesantă" şi toată lumea "ar repeta oricând o astfel de experienţă".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb