SIF TRANSILVANIA: "Constantin Frăţilă nu are calitatea de urmărit penal in personam"

M.G.
Piaţa de Capital / 9 iunie 2020

"Constantin Frăţilă nu are calitatea de urmărit penal in personam"

"Constantin Frăţilă nu are calitatea de urmărit penal in personam"

Directoratul SIF Transilvania (SIF3), condus de Marius Adrian Moldovan, a comunicat astăzi pieţei că, din documentele comunicate societăţii de unităţile de parchet, fostul arbitru de fotbal şi membru în Consiliul de Supraveghere al SIF3 Constantin Frăţilă "nu are în prezent calitatea de urmărit penal in personam".

Amintim că Mihai Fercală, fostul director al SIF3 ce a fost debarcat recent din fruntea societăţii, a acuzat noua conducere că Frăţilă este incompatibil cu calitatea de membru al CS conform art. 15 din Actul constitutiv al SIF3.

Totodată, săptămâna trecută, noul directorat a decis să revoce decizia directoratului Fercală prin care a fost aprobată suspendarea contractului de mandat al lui Constantin Frăţilă.

Ataşăm integral, în continuare, comunicatul transmis astăzi BVB de către Directoratul SIF Transilvania:

"În completarea informaţiilor cuprinse în Rapoartele Curente nr. 833/03.02.2020 şi 1403/21.02.2020 S.I.F. Transilvania aduce la cunoştinţă acţionarilor şi investitorilor faptul că la sediul societăţii au fost comunicate două Ordonanţe de clasare, din 23.03.2020 şi 15.05.2020, în Dosarul penal nr. 1703/P/2019, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, respectiv în Dosarul penal nr. 745/P/2015, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Dosarul penal nr. 1703/P/2019 a avut ca obiect soluţionarea plângerii penale formulată de S.I.F. Transilvania împotriva d-lui Constantin Frăţilă s.a. privind săvârşirea infracţiunilor de trecere a acţiunilor pe numele altor persoane, în scopul formării unei majorităţi în adunarea generală, în detrimentul altor acţionari, prevăzută de art. 279 alin. 1 lit. a din Legea nr. 31/1990, precum şi infracţiunea de constituire de grup infracţional organizat, fapta prevăzută de art. 367 din C. Pen.

Dosarul nr. 1703/P/2019 a fost constituit ca urmare a declinării, prin Ordonanţa nr. 582/D/P/2016 din data de 03.09.2019 a D.I.I.C.O.T. -Serviciul Teritorial Constanţa, a soluţionării cercetărilor penale împotriva d-lui Constantin Frăţilă s.a. pentru cele două infracţiuni amintite mai sus.

Dosarul nr. 745/P/2015 a fost constituit că urmare a plângerii penale formulate de S.I.F. Transilvania la data de 24.07.2014, prin care s-a solicitat efectuarea de cercetări faţă de dl. Constantin Frăţilă, în calitate de administrator al COMCM S.A. şi faţă de conducerea executivă a acestei societăţi pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Având în vedere multitudinea de raporte curente şi litigii referitoare la pretinsa incompatibilitate a d-lui Constantin Frăţilă cu calitatea de membru al Consiliului de Supraveghere al S.I.F. Transilvania, incompatibilitate ce ar decurge din calitatea de urmărit penal in personam, facem precizarea că, din documentele comunicate societăţii noastre de unităţile de parchet, dl. Constantin Frăţilă nu are în prezent calitatea de urmărit penal in personam".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Moldovan l-a scăpat pe Frățilă de cercetarea penală in personam prin retragerea plângerilor penale depuse de SIF Transilvania SA împotriva lui.

    1. Esti atat de spalat pe creier incat nici macar nu sti ca o plangere penala nu poate fi retrasa !

      Plângerea penală nu poate fi retrasa. Moldovan a comunicat ce trebuia sa comunice Fercalezii ... respectiv ca Fratila nu e urmărit, ca dosarele multiple fabricate in instanța de Fercalezi și de Suciu Popa ( marii avocați ai lui Fercală pe banii sif3) sunt sortite eșecului... vai -vai ... ce urmează . Fiți pe faza!!

    Ordonantele de clasare sunt date in 23 martie si 15 mai , in perioada cand in sediul SIF mai bantuia FERCALA , postacul de la 1 , este probabil vreo relicva sau vreo stafie credincioasa.

    Este probabil ca acum sa apara si " fanii " lui MOLDOVAN !

    Sau " pretinii " lui FRATILA ! 

    1. Pai tu esti fanul lui Moldovan și pretenul lui Frațilă. Ca de aia ști de data ordonanțelor de clasare.

      In dosarul penal din 2015 nu scrie data ordonantei de clasare. Asa ca mai usor cu pianul pe scari.

      Scrie in articol mai freza !

    In curat spirit fercalez, postacii aferenti nici nu mai pot recunoaste ceea ce e scris negru pe alb. Prostalacilor, Fratila NU E URMARIT PENAL in personam. Deci care e concluzia ? Ca fercalezu a ascuns pana acum aceste documente care nu ii serveau scopului. Acum incepe sa iese la iveala mizeria, ca se umfla buboiul. Si mai aveti putintica rabdare, moncher... !

    STIMATI ACTIONARI! STATI LINISTITI! INCA NU S AU VOTAT LEGILE CARE MA POT OPRI DIN.....ACTIVITATEA MEA PE CARE UNII CONSIDERA CA ESTE UNA INFRACTIONALA.! DORMITI LINISTITI!! VA ANUNT EU CAND TERMIN !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb