Sindicatul Naţional al Poliţiştilor anunţă că va organiza noi proteste în faţa sediului PSD, luna viitoare

Ziarul BURSA #Politică / 28 iunie 2017

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor anunţă că va organiza noi proteste în faţa sediului PSD, luna viitoare

Reprezentanţii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România anunţă acţiuni de protest pentru luna viitoare, în faţa sediului PSD din Bucureşti, aceştia fiind nemulţumiţi de problemele grave care afectează Ministerul Afacerilor Interne, respectiv salarizarea precară şi subfinanţarea, potrivit Agerpres.

Sindicatul Poliţiştilor precizează: "Astăzi (n.r. marţi), 27 iunie 2017, în şedinţa Biroului Executiv Central al Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, organizaţie cu reprezentativitate juridică recunoscută la nivel de ramură (ordine publică), am decis organizarea, în cursul lunii următoare, timp de mai multe zile, a unor forme de protest, în faţa sediului central din Bucureşti al Partidului Social Democrat, prin care să ne exprimăm nemulţumirea faţă de două dintre cele mai grave probleme care afectează în mod cronic Ministerul Afacerilor Interne".

Potrivit sursei citate,ng1033 Sindicatul Poliţiştilor este nemulţumit de salarizarea precară din MAI, precum şi de subfinanţarea Ministerului.

Comunicatul transmis de Sindicatul Poliţiştilor precizează: "Ne exprimăm nemulţumirea faţă de două dintre cele mai grave probleme care afectează în mod cronic Ministerul Afacerilor Interne: salarizarea precară din M.A.I., raportată la realităţile economice actuale, precum şi la alte categorii de personal bugetar (în pofida unor măsuri luate anul acesta, care, însă, nu au condus şi nu vor conduce la o majorare semnificativă a nivelului nostru de trai); subfinanţarea MAI, care incumbă atât un deficit real de personal (de circa 20.000 oameni, cu influenţe negative asupra capacităţii operaţionale a sistemului de asigurare a ordinii şi siguranţei publice necesare societăţii româneşti, în ansamblu), cât şi nevoia de a menţine în funcţiune unele sedii şi mijloace tehnice/de transport uzate fizic şi moral, fapt ce atrage după sine multiple riscuri la adresa integrităţii fizice/sănătăţii membrilor noştri de sindicat".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mai politistilor, in primul rand voi ar trebui sa va cereti scuze fiindca voi sunteti cei care arestati infractorii si le generati stres inclusiv alesilor neamului care au si activitate infractionala.

    Cum de va permiteti sa mai cereti si majorari de salarii?

    Tara nu are bani! Abia au ajuns pentru majorarea salariilor parlamentarilor si a altor aristocrati locali. Ati vazut doar ca chiar si sfantul program de guvernare nu a putut fi respectat intru totul din cauza lipsei banilor. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb