SINGURUL CANDIDAT PENTRU CONSILIUL BURSEI, LA AGA DIN 14 SEPTEMBRIE Radu Hanga:"Acţionarii BVB doresc un Consiliu de Administraţie funcţional"

ADINA ARDELEANU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 5 septembrie 2017

Radu Hanga:"Acţionarii BVB doresc un Consiliu de Administraţie funcţional"

Domnul Hanga speră într-o abordare constructivă şi orientată spre viitor, spre dezvoltarea BVB

Radu Hanga, senior advisor pentru Consiliul de Administraţie (CA) al Băncii Transilvania, este singurul candidat propus pentru completarea Consiliului Bursei de Valori Bucureşti, după decesul lui Cristian Micu, acţionarii urmând să se pronunţe asupra acestui subiect, la Adunarea Generală convocată pentru 14 septembrie.

Potrivit documentelor postate de BVB, Radu Hanga este susţinut de Banca Transilvania şi de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

După ce, în opt membri, Consiliul BVB nu s-a putut întruni ca să ia o decizie privind prelungirea mandatului fostului CEO Ludwik Sobolewski, iar, recent, BVB a lansat un proces intern de selecţie a unui director general, toată piaţa este curioasă care sunt intenţiile lui Radu Hanga.

Domnia sa ne-a declarat că speră într-o abordare constructivă şi orientată spre viitor a conducerii BVB.

"Situaţia actuală este extrem de neplăcută, acţionarii BVB doresc un Consiliu de Administraţie funcţional", ne-a declarat Radu Hanga, adăugând: "Sper ca situaţia să reintre cât mai curând în normalitate, să vedem o abordare constructivă şi orientată spre viitor, spre dezvoltarea BVB.

Decizia legată de conducerea executivă este a întregului Consiliu de Administraţie, aşa cum a fost şi până acum. Sper ca acest Consiliu să găsească cea mai bună soluţie şi să şi-o asume".

În lipsa unor contracandidaţi, cel mai probabil acţionarii BVB îl vor confirma pe Radu Hanga pe funcţia de administrator.

De altfel, Radu Hanga a fost cooptat de membrii CA, ca al nouălea membru al boardului, într-o şedinţă de la finalul lunii iulie.

Momentan, Autoritatea de Supraveghere Financiară nu l-a avizat pe Hanga, ca membru provizoriu, cel mai probabil Autoritatea aşteptând definitivarea sa în şedinţa AGA.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Curatenia trebuie continuata si prin eliminarea actualului asa zis sef al BVB. Afara cu acest incompetent Lucian Anghel. Are un salariu nesimtit la BCR si unul si mai nesimtit de la BVB.

    1. Cat de mari sunt salariile acelea "nesimtite"? Asta e cea mai mare problema la BVB? Din nou fumigene?

      Inca mai spera cineva ca exista acel personaj providential care va veni sa puna pe picioare BVB muncind gratis, pentru ca la final sa fie eventual improscat cu noroi?

      Ar fi un mare pas inainte daca reusim sa ne despartim in mod decent de un om care a fost o perioada sef, oricare ar fi acela. Nu are legatura cu BVB, are legatura cu un mod de gandire. Altfel doar loazele vor mai dori sa ajunga pe pozitii de genul acesta. 

      Moralizatoare interventie!

      Pacat ca nu vrei sa iei in seama decit principiile, dar nu si faptele: Sobolewski nu doar ca a dezamăgit, inselind toate asteptarile, ci a mai și mintit pe investitori in Rapoartele curente afisate pe site-ul oficial BVB și a mintit publicul larg prin Comunicatele oficiale BVB. 

      As zice ca s-a comportat obscen - nu este potrivit, oare, sa-ti indrepti impulsul moralizator catre Sobolewski insusi si catre Lucian Anghel care nu doar ca nu a intervenit sa spuna care e adevarul, ci l-a sustinut complice? 

      Esti si tu complice?

      Sau, doar, nu-ti dai seama? 

    De acord!ANGHEL este un oportunist jegos si profund incompetent!!!!!Afara cu libidinosul!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb