SmartBill aniversează 15 ani de activitate cu vânzări de 5 milioane de euro

G.D.
Companii / 13 aprilie 2022

SmartBill aniversează 15 ani de activitate cu vânzări de 5 milioane de euro

SmartBill, cel mai utilizat şi apreciat program de gestiune şi facturare de pe piaţa din România, aniversează 15 ani de activitate, conform unui comunicat remis redacţiei. În tot acest timp, platforma a ajuns la o reţea de peste 65.000 de utilizatori şi a susţinut digitalizarea IMM-urilor din România, care elimină astfel o bună parte din munca manuală şi câştigă timp pentru activităţi esenţiale de business.

"Aniversăm 15 ani de activitate şi suntem la fel de curioşi, perseverenţi şi entuziaşti ca în 2007 când am început. În continuare, scopul nostru este să fim cel mai puternic ecosistem din mediul de business românesc. Ne-am propus să eliminăm munca manuală şi să oferim oricărei afaceri posibilitatea de automatizare a activităţilor administrative, astfel că facem constant paşi spre acest obiectiv. Sunt de părere că operaţiunile de facturare, gestiune şi contabilitate ale unei companii nu ar trebui sa fie dificil de realizat în condiţiile actuale, în care tehnologia ne poate ajuta să ne simplificăm cu adevărat vieţile şi să ne concentrăm pe dezvoltare şi îndeplinirea obiectivelor propuse", a declarat Radu Hasan, CEO şi Cofondator SmartBill.

Potrivit sursei citate, în prezent, prin intermediul SmartBill se emit lunar peste 4.000.000 de facturi, care anual au, cumulat, o valoare de peste 14 miliarde de euro.

SmartBill este un demers antreprenorial, pornit prin creativitatea unei echipe formate din trei tineri: Ioana, Radu şi Mircea. Aceştia au dezvoltat în 2007, prin forţe proprii, un program de facturare care a fost desemnat de Conta.ro "Cel mai bun software de facturare din România".

Începând cu 2010, SmartBill deschide premisele unui ecosistem potrivit pentru IMM-urile din România şi devine program de Facturare şi Gestiune, iar în 2014 migrează în cloud. Din 2017 se lansează şi SmartBill Conta, iar platforma aduce pe piaţa locală prima aplicaţie de contabilitate disponibilă în cloud. Un an mai târziu, SmartBill atinge un prag esenţial şi devine cea mai folosită platformă de facturare prin intermediul căreia se facturează lunar peste 500 de milioane de euro. Este mai aproape astfel de obiectivul de a deveni primul ecosistem de business din România.

În cei 15 ani de activitate, SmartBill a primit mai multe runde de finanţare de la business angels şi fonduri de investiţie din ţară, de peste 1 milion de euro, iar din 2020 devine parte din grupul norvegian Visma şi intră astfel într-o nouă etapă de dezvoltare.

În 2021, SmartBill a avut vânzări în valoare de 5 milioane de euro, în creştere faţă de 2020, când a înregistrat un volum de până la 3,45 milioane de euro. Compania a marcat momentul aniversar şi pe site, printr-o pagină dedicată: https://www.smartbill.ro/primii-15-ani, unde a publicat 15 surprize, câte una pentru fiecare an de activitate, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb