SMYK All for Kids îşi extinde reţeaua de magazine în România şi inaugurează al 28 lea magazin pe piaţa locală

A.F.
Companii / 30 mai 2023

SMYK All for Kids îşi extinde reţeaua de magazine în România şi inaugurează al 28 lea magazin pe piaţa locală

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru copii, îşi extinde reţeaua naţională cu un magazin în Slobozia şi ajunge la 28 unităţi în România, conform unui comunicat remis redacţiei. Deschiderea noii unităţi SMYK vine cu reduceri la îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării selectate.

Conform comunicatului, noua unitate SMYK va fi deschisă pe 31 mai, în Slobozia Value Center (Şoseaua Bucureşti-Contanţa nr. 3K), unde ocupă o suprafaţă de 360 mp. Prin deschiderea unui nou magazin, SMYK All for Kids îşi consolidează poziţia în zona de sud-est a ţării, unde retailerul polonez are în prezent trei magazine, în Constanţa, Brăila şi Galaţi.

Noua unitate are o suprafaţă de 360 mp şi o echipă de şase angajaţi pregătiţi să ofere părinţilor cele mai bune sfaturi şi sugestii în ce priveşte achiziţiile pentru copii.

Mai mult, cu ocazia inaugurării, magazinul din Slobozia Value Center va găzdui o campanie de reduceri de până la 50% la articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării selectate, în limita stocului disponibil, în perioada 31 mai - 05 iunie.

"Putem spune că, prin deschiderea acestui magazin, sărbătorim Ziua Copilului făcând un cadou extrem de util părinţilor din Slobozia şi din împrejurimi: o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării şi accesorii pentru cei mici, la preţuri rezonabile. Părinţii obişnuiesc să pună copiii pe primul loc, oderindu-le tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea lor sănătoasă şi armonioasă. Iar prin preţurile accesibile pe care le practicăm, dar şi prin campaniile de reduceri pe care le organizăm, dorim să susţinem eforturile tuturor părinţilor în acest demers. Prin deschiderea magazinului din Slobozia venim şi mai aproape de familiile din sud-estul ţării, punându-le la dispoziţie cele mai căutate şi utile produse pentru copii", a declarat Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

După cum şi-a obişnuit publicul, oferta noului magazin SMYK All for Kids Slobozia include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de maşină, scaune de masă, produse cosmetice etc.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive şi educaţionale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât si cele aparţinând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb