Societatea "Finevex"din Constanţa va evalua activele Fondului Proprietatea

C.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Fondul Proprietatea / 21 septembrie 2007

Evaluatorul Fondului Proprietatea pentru activele care intră în capitalul social este compania constănţeană Finevex SRL, selectată din mai multe firme atestate de CNVM, care urmează să înceapă activitatea pe 24 septembrie, a anunţat ieri Fondul. Activitatea de evaluare a Finevex SRL va dura două săptămâni, iar după această perioadă societatea va prezenta public un raport.

La selecţie au fost admise doar firme atestate de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM), se mai arată în comunicatul Fondului.

Fondul Proprietatea va alege în perioada următoare firmele de consultanţă financiară, de resurse umane şi evaluatorul pentru determinarea valorii de piaţă a activelor din portofoliul Fondului.

Fondul Proprietatea va plăti dividende pe 2006 în jurul datei de 1 noiembrie, plata dividendelor către acţionarii persoane fizice se va face prin unităţile Casei de Economii şi Consemnaţiuni, cu care Fondul Proprietatea a semnat un contract pentru această acţiune.

Fondul va repartiza profitului net aferent anului trecut. Valoarea dividendelor se ridică la circa 36 milioane de lei, potrivit estimărilor anterioare ale reprezentanţilor Fondului. Valoarea propusă pentru dividendul brut este de 0,002533334 RON/acţiune. "Adunarea generală a acţionarilor este semnul clar de activare a Fondului Proprietatea, iar faptul că acţionarii se vor întruni ca să ia primele decizii pentru evoluţia companiei este capital. La toate acestea se adaugă şi distribuirea primelor dividende", a declarat recent, preşedintele Fondului Proprietatea, Alexadru Păunescu.

Procedurile de listare la Bursă a minim 10% din titlurile companiilor încă necotate, din portofoliul de deţineri al Fondului Proprietatea, trebuie să începă până la 30 septembrie, potrivit legii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb