SoftVenture lansează o platformă pentru dosarele de instanţă

A.C.
Comunicate de presă / 10 aprilie 2014

SoftVenture pune la dispoziţia litigatorilor o platformă dedicată pentru managementul dosarelor de instanţă, şi anume KeyVision Litigations, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Integrată cu portalul instanţelor de judecată şi pagina de internet a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), aceasta asigură calendarul la zi al termenelor de instanţă, istoricul dosarului pe etape procesuale, evidenţa task-urilor şi notificări automate referitoare la orice informaţie nouă publicată pe cele două portaluri.

KeyVision Litigations se adresează atât caselor de avocatură specializate în practica de litigii, cât şi departamentelor legale din cadrul corporaţiilor, fiind o soluţie adaptată nevoilor acestora.

"Astfel, pe lângă faptul ca oferă funcţionalităţi specifice litigatorilor şi o interfaţă intuitivă, aplicaţia poate fi accesată online, din orice locaţie, folosind calculatorul, tableta sau smartphone-ul", se mai arată în comunicat.

Tabloul de bord asigură accesul avocaţilor, într-o singură fereastră, la informaţii esenţiale cu privire termenele sau task-urile viitoare, dosarele în lucru şi alertele. Totodată, aceste informaţii sunt preluate automat în calendarul aplicaţiei şi pot fi sincronizate cu orice alt calendar de genul Outlook, Gmail sau iCal. Mai mult, evoluţia dosarului poate fi urmărită centralizat, într-o singură pagină fiind afişate termenele aferente fiecărei etape procesuale, alături de soluţia şi comentariile publicate pe www.portal.just.ro (portalul instanţelor de judecată) sau www.scj.ro (pagina de internet a ICCJ).

George Barcun, General Manager SoftVenture este citat în comunicat: "KeyVision Litigations este un instrument accesibil, prietenos, adaptat nevoilor avocaţilor specializaţi în litigii. Crearea unui cont este simplă, bazată doar pe adresa de email, şi permite adăugarea ulterioară a unui număr nelimitat de utilizatori. Practic, un avocat poate crea contul de firmă şi ulterior îşi poate invita colegii să acceseze aplicaţia, fără training prealabil sau instalări dificile. Am dezvoltat acest produs pe baza experienţei de peste trei ani în implementarea soluţiilor de business dedicate avocaţilor şi vom continua investiţia. De altfel, numai în următoarea lună ne propunem să adăugam noi beneficii precum evidenţa cheltuielilor şi posibilitatea de a salva documente la nivel de dosar".

KeyVision Litigations este disponibilă online, fiind gratuită pentru un număr de maxim cinci dosare.

SoftVenture este un furnizor de soluţii software dedicate avocaţilor şi consultanţilor care se bazează pe o experienţă în furnizarea serviciilor de consultanţă, analiză, project management, dezvoltare şi implementare de proiecte IT.

SoftVenture a dezvoltat KeyVision, primul program de tip SaaS "dedicat exclusiv pieţei de avocatură, care asigură controlul întregii activităţi de pontaj, facturare, management clienţi, contracte, dosare, termene de instanţă şi analize specifice".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb