Sphera Franchise Group inaugurează al treilea restaurant KFC în Republica Moldova

S.B.
Piaţa de Capital / 26 septembrie

Sphera Franchise Group inaugurează al treilea restaurant KFC în Republica Moldova

Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de foodservice din România, îşi extinde prezenţa internaţională şi inaugurează cea de-a treia unitate KFC din Republica Moldova.

Situat în Chişinău, în incinta centrului comercial Port Mall, noul restaurant KFC aduce o premieră locală, fiind primul dotat cu kioskuri digitale de comandă. Acestea le permit clienţilor să îşi personalizeze comenzile, putând să efectueze plata direct cu cardul.

"Inaugurarea celui de-al treilea restaurant KFC în Chişinău marchează un moment important în evoluţia noastră pe piaţa din Republica Moldova. Această expansiune reflectă încrederea noastră în potenţialul economic al regiunii şi dorinţa de a fi mai aproape de consumatorii noştri fideli. În cei 16 ani de prezenţă locală, am fost martorii unei dezvoltări urbane impresionante şi ai unei schimbări semnificative în preferinţele consumatorilor. Suntem mândri să contribuim la acest progres, aducând inovaţii la nivel de produse, iar acum şi la nivel de tehnologie, precum sistemul de self-ordering, care îmbină eficienţa cu experienţa unică KFC", a declarat Costică Mişaca, Director General, KFC Moldova.

Noua unitate de tip food court a presupus o investiţie de aproximativ 600.000 de euro, fiind a şasea inaugurare a Grupului din acest an. De asemenea, Sphera va continua alocarea de resurse pentru modernizarea şi digitalizarea unităţilor existente până la sfârşitul anului.

Noua unitate KFC este situată în zona de food court a complexului comercial Port Mall pe Strada Mihail Sadoveanu, numărul 42/6, în municipiul Chişinău. Restaurantul are o suprafaţă de 200mp şi funcţionează zilnic între orele 10:00 şi 22:00.

Această inaugurare vine pe fondul unor rezultate financiare record pentru Grup, care a avut cel mai bun semestru din istoria sa de 30 de ani. Pe plan local, KFC Moldova a înregistrat o îmbunătăţire considerabilă a profitului net, de 68,3%, atingând 1,9 milioane de lei. Amintim că prima unitate din Republica Moldova a fost inaugurată în decembrie 2008, în centrul comercial Malldova din Chişinău, iar cea de-a doua în decembrie 2015, în acelaşi oraş, fiind de tip stradal.

La nivel de design şi tehnologie, restaurantul este configurat conform celor mai noi standarde internaţionale şi similar cu unităţile din România, oferind clienţilor diverse opţiuni de comandă pentru a îmbunătăţi eficienţa şi a optimiza fluxul comenzilor în timpul orelor de vârf.

Prin deschiderea noii unităţi KFC din Chişinău, compania a creat 30 locuri de muncă pentru comunitate, iar alte sectoare economice sunt susţinute indirect, inclusiv prin aprovizionarea cu materii prime de pe piaţa locală, precum legumele, băuturile răcoritoare şi ambalajele.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Cotatiile cam baltesc de ceva timp...la SFG

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    1. Temporar... cum se aproba dividendul, creste.

      Acord

      Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb