Sphera Franchise Group inaugurează cea de-a treia locaţie KFC din Braşov

G.U.
Comunicate de presă / 21 octombrie 2020

Sphera Franchise Group inaugurează cea de-a treia locaţie KFC din Braşov

Sphera Franchise Group inaugurează astăzi cel de-al treilea restaurant din judeţul Braşov, în incinta noului centru comercial AFI Palace, conform unui comunicat de presă.

Cea de-a doua jumătate a anului 2020 marchează îndeplinirea obiectivului strategic de expansiune pentru Sphera Franchise Group, odată cu deschiderea restaurantului de tip food court, KFC AFI Palace Braşov. Dezvoltarea locală este un obiectiv pe care Grupul şi l-a asumat inclusiv în actualul context socio-sanitar, din dorinţa de a-şi adapta oferta la evoluţia pieţei. Locaţiile deja existente în judeţul Braşov au performat bine de-a lungul timpului, astfel că inaugurarea noului restaurant reprezintă un demers firesc în întâmpinarea cererii consumatorilor, care se pot bucura acum de produsele lor preferate de la KFC şi în incinta unui nou centru comercial.

Marian Gogu, Director General, KFC România, a declarat: "Inaugurările restaurantelor din ultimele luni, cea mai recentă dintre acestea fiind KFC AFI Palace Braşov, reprezintă angajamentul pe care Sphera Franchise Group şi l-a luat, de la începutul anului 2020, faţă de business-ul local, în sensul de extindere şi adaptare permanentă la condiţiile din FMCG. În plus, rămânem aproape şi de fanii fideli ai brand-ului, cărora ne dorim să le oferim, pe lângă produsele favorite, şi o experienţă premium, toate acestea în proximitatea lor. De aceea, ne concentrăm eforturile spre a investi atât în locaţii, prin cercetarea constantă a pieţei şi alegerea acelor zone cu un potenţial ridicat, cât şi în calitatea serviciilor oferite în cadrul restaurantelor. Angajaţii noştri sunt pregătiţi să întâmpine clienţii în cele mai sigure condiţii, adaptate situaţiei plină de provocări pe care o traversăm şi să le servească cele mai proaspete produse, după reţeta originală a Colonelului Sanders".

Potrivit comunicatului, restaurantul KFC AFI Palace Braşov funcţionează în intervalul orar 10:00 - 22:00, în deplină conformitate cu normele impuse de autorităţile locale. Locaţia are o suprafaţă utilă de peste 100 mp şi este situată în incinta Centrului Comercial Afi Palace Braşov, aflat pe Strada 15 Noiembrie nr. 78. Pentru a se alinia cu rigurozitate actualelor măsuri de siguranţă, angajaţii din restaurante sunt dotaţi cu mănuşi şi măşti de unică folosinţă, iar suprafeţele din bucătarie şi din întreaga locaţie sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanţi, iar în zonele de plată şi preluare comenzi au fost montate ecrane de protecţie, fiind încurajată plata cu cardul. Mai mult, pentru o mai bună eficientizare a procesului de comandă, clientii au la dispoziţie kiosk-uri şi sistemul fusion care oferă vizibilitate la nivel de pregătire a comenzii.

În prezent, clienţii pot să comande în regim take away, dar au şi posibilitatea de a servi masa în zona special amenajată din cadrul centrului comercial, până la noi directive din partea autorităţilor.

De asemenea, pentru a se adapta mai bine la noul context, KFC şi-a direcţionat eforturile şi în zona de delivery, fiind astfel prezent pentru aria Braşovului şi prin parteneriatele strategice dezvoltate cu platformele online de livrare.

Odată cu deschiderea celei de-a treia unităţi din judeţul Braşov, KFC România creează noi locuri de muncă şi angajează 30 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Manager (Director Restaurant) şi Asistent Manager. Angajarea nu este condiţionată de experienţa anterioară de lucru, principalele calităţi ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivaţia şi dorinţa de dezvoltare în domeniu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb