Stagiunea 2022-2023 la Opera Comică pentru Copii: peste 500 de spectacole, dintre care 10 premiere, cu bilete şi abonamente deja puse în vânzare

Comunicate de presă / 20 octombrie 2022

Stagiunea 2022-2023 la Opera Comică pentru Copii: peste 500 de spectacole, dintre care 10 premiere, cu bilete şi abonamente deja puse în vânzare

Opera Comică pentru Copii a pus în vânzare biletele şi abonamentele pentru întreaga stagiune 2022-2023. Aceasta cuprinde peste 500 de spectacole de operă, balet, musical, teatru, operetă, poveşti simfonice şi spectacole interactive, adresate deopotrivă copiilor şi părinţilor. Până in iunie 2023 publicul va putea viziona pe cele trei scene ale Operei Comice pentru Copii peste 40 de titluri diferite, dintre care 10 producţii în premieră.

În luna septembrie, la Sala Mare a OCC, cei mici s-au întâlnit, în premieră, cu personajele baletului "Frumoasa din Pădurea Adormită", în regia şi coregrafia lui Cătălin Caracaş, dar şi cu "Aventurile lui Peer Gynt", premieră care în regia maestrului Cristian Mihăilescu a devenit spectacol de operă, în Salonul Mozart.

În perioada februarie-iunie, alte 3 premiere îi aşteaptă pe copii în Sala Mare: spectacolul de operă "Elixirul Dragostei", în regia maestrului Cristian Mihăilescu, musicalul "Erus şi Valea Recunoştinţei", regizat de Ana Crăciun Lambru, dar şi spectacolul "School of Musical".

Salonul Mozart găzduieşte alte 2 producţii noi: spectacolele de magie "Noaptea Magiei" (premiera în octombrie) şi "Universul Magiei" (începând din ianuarie), concepute de Bogdan Muntean.

La Sala UnderGrant copiii o întâlnesc, în premieră, pe "Heidi, fetiţa munţilor", în regia Claudiei Ciobanu (începând din luna martie). De asemenea, cei mai mici spectatori (0-3 ani) continuă aventurile alături de personajul lor preferat, Bubu, în producţia "Bubu la Zoo", care poartă semnătura regizorală a Andreei Soare şi Irinei Furdui (începând din luna ianuarie).

Pe parcursul întregii stagiuni, publicul tânăr va putea revedea şi producţiile deja cunoscute şi îndrăgite ale Operei Comice pentru Copii: operele "Motanul Încălţat" şi "Cenuşăreasa", spectacolele de balet "Alice în Ţara Minunilor", "Spărgătorul de Nuci", "Pinocchio" şi "Don Quijote", musicalurile "School of Rock", "Sunetul Muzicii", "Micuţa Dorothy" şi "Peter Pan", toate la Sala Mare.

Salonul Mozart a readus în faţa micilor spectatori apreciatul spectacol de operă "Directorul de Teatru" chiar la începutul stagiunii şi în continuare găzduieşte poveştile simfonice "Petrică şi Lupul" şi "Viaţa lui Mozart", spectacolul interactiv "Cu Nino în Europa", precum şi spectacolele de balet "Parada Jucăriilor" şi "Salonul de Balet".

La Sala UnderGrant copiii pot revedea spectacolul de teatru "Onix şi Barton", precum şi baletele "Poveste vieneză" şi "Mirandolina". Nelipsit din program este şi titlul "Bubu şi Anotimpurile", care a ajuns la 100 de reprezentaţii de la premiera din primăvară.

Între Crăciun şi Revelion, Opera Comică pentru Copii invită publicul la trei reprezentaţii de gală ale operetei "O Noapte la Veneţia", în regia maestrului Cristian Mihăilescu, programate pe 27, 28 şi 29 decembrie, de la ora 18:30, în Sala Mare.

Weekend record cu 28 de spectacole la OCC!

Săptămâna aceasta, weekend-ul începe de vineri seara la Opera Comică pentru Copii, cu "Noaptea Vrăjitoarelor", mult aşteptatul eveniment care anul acesta este prezentat publicului sub formă de spectacol cu 8 reprezentaţii în Sala Mare, în perioada 21-23 octombrie. Salonul Mozart găzduieşte 4 reprezentaţii ale spectacolului "Magic Way", iar în Sala UnderGrant ne întâlnim de 16 ori cu "Bubu şi Anotimpurile".

Biletele şi Abonamentele pentru Stagiunea 2022-2023 disponibile online

Biletele şi Abonamentele pentru stagiunea 2022-2023 sunt deja puse în vânzare în reţeaua bilete.ro. Abonamentele Clasic OCC au preţuri cuprinse între 200 şi 550 lei, în funcţie de locurile alese, şi asigură participarea abonatului la 10 reprezentaţii de weekend, în Sala Mare, cu excepţia premierelor şi avanpremierelor. De asemenea, abonaţii primesc un produs promoţional la fiecare spectacol ales. Informaţii suplimentare despre abonamente sunt disponibile pe site-ul instituţiei, precum şi telefonic, la 0751 186 028, sau în scris, la occ.abonamente@gmail.com. În această toamnă, Opera Comică pentru Copii revine cu cele mai frumoase spectacole pentru cei mici.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb