Statele G7 vor analiza ideea creării unui mecanism de reacţie rapidă pentru contracararea propagandei ruse

J.P.
Internaţional / 2 mai 2021

Statele G7 vor analiza ideea creării unui mecanism de reacţie rapidă pentru contracararea propagandei ruse

Cele mai bogate şapte state ale lumii (G7) vor analiza propunerea de stabilire a unui mecanism de răspuns rapid pentru a contracara 'propaganda' şi dezinformarea dinspre Rusia, a anunţat duminică ministrul de externe britanic Dominic Raab, citat de Reuters, conform Agerpres.

Raab a precizat că Regatul Unit, care în acest an deţine preşedinţia prin rotaţie a G7, le va propune celorlalte state participante să cadă de acord asupra unui mecanism comun de ripostă rapidă pentru a contracara dezinformarea rusă.

''Astfel, atunci când vedem că apar astfel de minciuni şi propagandă sau ştiri false, nu putem să reacţionăm doar individual, ci trebuie să furnizăm o ripostă pentru oamenii acestei ţări şi, ca să spunem adevărul, şi pentru cei din Rusia sau China ori restul lumii'', a spus demnitarul britanic.

Pe de altă parte, Dominic Raab a afirmat că deocamdată nu a fost luată o decizie privind acordarea statutului diplomatic deplin ambasadorului Uniunii Europene la Londra, Joao Vale de Almeida.

''Suntem pragmatici legat de această chestiune. Ne vom trata partenerii din UE cu tot respectul pe care în mod justificat îl merită... aşteptăm cu nerăbdare să întoarcem pagina peste saga Brexit'', a explicat şeful diplomaţiei britanice.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. 'propaganda', dezinformarea si interesele dinspre Rusia v-a făcut să nu ripostaţi izolării de fraţii voştrii europeni dorită si "lucrată" de ruşi pe drepturile de autor a picăturii chinezeşti de a "sparge" uniunea europeană ce nu consideră o virtute laşitatea voastră ci începutul dezintegrării monarhiei voastre în concubinaj şi de mână cu oligarhia , ţarismul şi planurile arhitecţilor si constructorilor de ziduri ce au încurajat şi ştimulat tot ce este anticreştinesc - atacând "jihadic" coloana vertebrală a moralităţii şi bunului simţ ortodox ce nu inţelege că "a intoarce si celalalt obraz " nu înseamă a intoarce obrazul să-ţi scoată şi celălalt ochi iar "saga" (faptele istorice ce se împletesc cu elemente mitologice.) voastră nu înseamnă altceva în traducere liberă decât " În șagă" ( fără seriozitate, într-o doară) chiar dacă voi vreti să fie considerată "de șagă" ( lucru neînsemnat, fără importanță) desi faptul că nu aţi trecut la monedă europeană trebuia să ne dea de înteles opţiunile voastre de participare doar la profit nu si la pierderi in solidar ca uniune ce vrea să-și protejeze cetăţenii în faţa oricărui tip de dictatură prin a oferi drepturi si libertăţi de altfel intolerabile de "orânduirile" altor "zone de influenţă".

    atentie ca"fake news " e un termen foarte foarte relativ si sub umbrela sa intra multe ...

    se pregateste terenul pentru Digital Citizenship - "" cetatenia digitala" .... sau alternativa din 2021/2022 pentru mai vechiul proiect ID2020 al lui Bill Gates.  

    Anonimitatea pe net va deveni integral ceva inexistent. Si vor exista si repercursiuni.

    Inchideti-va cat mai aveti timp tot ce inseamna social media...tot! Inclusiv Whatsapp.  

    1. si pe google solicitati anonimizarea propriilor date (in baza GDPR).

      uitasem sa zic si asta.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb