STELIAN ION: "Dosarul ''10 august'' nu se termină aici"

A.B.
Politică / 5 martie 2021

"Dosarul ''10 august'' nu se termină aici"

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a afirmat vineri că dosarul ''10 august'' ''nu se termină aici'', motivând că sunt anchete în aceeaşi cauză încă în desfăşurare, şi s-a pronunţat pentru aşteptarea motivării deciziei prin care a fost respinsă cererea de redeschidere a cazului, transmite Agerpres.

"E foarte important să aşteptăm motivarea încheierii de respingere a acelei cereri de redeschidere a dosarului. Acea încheiere pronunţată de judecător de cameră preliminară este una definită, însă până nu vedem motivarea nu putem avea o privire de ansamblu cât de cât clară asupra a ce s-a întâmplat din punct de vedere procedural, din punct de vedere a anchetei desfăşurate şi din punct de vedere al adevărului. Solicitarea mea pentru toată lumea, solicitarea mea pentru public, pentru cei care au formulat aceste plângeri, printre care mă număr şi eu, să avem răbdare să vedem acea motivare", a afirmat Stelian Ion la Ministerul Justiţiei.

El a adăugat că mai există părţi disjunse din această cauză cu privire la alte peroane, în care se continuă cercetările.

"Cert este că dosarul '10 august' nu se termină aici, nu s-a pus punct aici acestui dosar. Din acea cauză aflată în cercetare la DIICOT s-a disjuns o parte către Secţia parchetelor militare şi acea parte îşi va urma cursul, va trebui să se continue ancheta în acea parte, referitoare în principal la interacţiunile jandarmilor subordonaţi, interacţiunile directe cu manifestanţii. De asemenea, mai există o zonă a acestui dosar referitoare la alte persoane care nu deţineau funcţii de militari, deţineau funcţii executive sau administrative în acea persoană. Nici cu privire la acele persoane şi fapte nu s-a luat o decizie finală", a declarat ministrul Justiţiei.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. doi derbedei. Johannis hotzul de case si tzaranoiul Stelica aparatorul lui Maziere. Nu mai sare Greco, Meco si alti idioti ? Nu mai sare Holanda ? asta nu e imixtiune in justitie ? Aud ca retardatul Dide continua sa ceara desfiintarea jandarmeriei. Pai hai sa desfiintam mai bine tot ministerul de interne. Si mult mai bine cam tot: Parlamaent., presedentie, Guvern etc. Sa ne conduca cu mana de fier Dide si ai lui. Dar sa nu ii uite pe scandalagii Sandel, Angi si restul golanilor. De unde au golanii astia bani ? Cine ii platreste ?

    1. Ciobanul de constanta,a uitat sa spuna in gargara de doi lei privind dosarul 10 august cel mai esential lucru si anume.Adevarata cercetare pe care trebuiau sa o efectueze procurorii trebuia sa includa rtoate JAVRELE IMPUTITE care pe 10 august au vrut sa dea o lovitura de stat la ordinul lui Iohannis. Apoi,toti acesti JEGOSI,trebuiau bagati la puscarie.Instigatorul principal in toata aceasta incercare de lovitura de stat au fost Iohannis si membrii ai PNL si USR.Asa ca daca Stelica doreste redeschiderea dosarului,sa treaca urgent la constituirea de echipe de procurori care sa reconstituie dupa filmarile din acel timp faptasii acestei incercari de tip fascist,si sa ii aresteze pe toti TERORISTII care au dorit sa darame un guvern legitim,ales in mod democratic de romani. Restu,este gargara de doi lei,ca sa se acopere DEZASTRUL in care Iohannis si acolitii sai din PNL si USSR au adus Romania si pe romani,adica,LA SAPA DE LEMN.!

      Doi infractori,care apara golanii care au vrut sa dea un guvern legitim ales,sa nu uitam ca in 2014 la alegeri iohanis avea stransa armata de golani sa ia puterea cu forta,in 2018 au fost tot golanii lui iohanis,la puscarie cu toti dictatorii

    Declarație slugarnică in contextul in care nici el, nici Iohannis nu pot interveni în actul de justiție.

    E un fel de pupare a șefului in fund, domeniu în care USRistii sunt experți. 

    Ce e, bai Stelica, slugoiule? Ti-a ordonat Plavanul sa te prezinti alaturi de el, la concursul "cine se pisa mai cu bolta pe cea a mai ramas din Justitia din Colonie", iar tu te-ai conformat de indata? Eu va recomand sa-l invitati si pe Ciolos la acest "concurs ", deoarece Ciupitura e maestru in domeniu!

    Nu stiu cum nimeni nu mai spune ca Dragnea a clasat acest dosar. Oare a disparut din Sistemul nostru Solar? Dragnea poate fi acuzat si daca ar fi tranferat pe planeta Marte si daca evenimentele se produc la un secol de la moartea sa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb