Stripe se lansează în România

S.B.
Companii / 27 mai 2020

Stripe se lansează în România

Stripe, platforma software globală pentru lansarea şi rularea unei afaceri online, se lansează în România, concomitent cu lansările din Republica Cehă, Bulgaria, Malta şi Cipru, potrivit unui comunicat al companiei.

Stripe este una o platformă software folosită pentru derularea unei afaceri online, gestionând miliarde de dolari în fiecare an pentru companiile de succes din întreaga lume. Mai mult, Stripe construieşte cele mai puternice şi flexibile instrumente pentru e-commerce: de la servicii de abonament la magazine online sau platforme de crowdfunding. De aceea, sute de mii dintre cele mai inovatoare companii de tehnologie din lume escaladează mai rapid şi mai eficient, construindu-şi afacerile cu ajutorul platformei Stripe.

"România are mult talent antreprenorial şi tehnologic, iar noi suntem de părere că mai multe companii online româneşti ar trebui să se extindă la nivel global", spune Marcin Misztal, Director General Stripe pentru Europa Centrală si de Est. "Stripe îşi propune să susţină mai multe companii pentru a-şi expune creativitatea şi ambiţia în restul lumii."

Cu doar câteva clicuri, afacerile se pot extinde în întreaga lume folosind infrastructura Stripe

Potrivit companiei, începând de astăzi, întreprinderile din aceste cinci ţări pot începe să accepte plăţi în peste 130 de valute în doar 10 minute. Pentru prima dată, platforma de software oferă acces la reţeaua globală de plăţi şi trezorerie a Stripe. Pe lângă acceptarea plăţilor, companiile pot utiliza Stripe pentru a gestiona contabilitatea, facturarea, plata către terţi şi optimizarea plăţilor mobile - toate dintr-un tablou de bord centralizat. Utilizatorii au acces şi la portofele mobile, cum ar fi Apple Pay şi Google Pay.

Pe lângă provocările legate de gestionarea mai multor monede, frauda este adesea unul dintre cei mai mari blocanţi pentru business-urile care doresc să vândă consumatorilor din întreaga lume. Stripe foloseşte o mecanică avansată pentru a oferi protecţie împotriva fraudei şi garanţii de securitate care protejează afacerile şi clienţii lor împotriva tranzacţiilor frauduloase.

Pe măsură ce activităţile se îndreaptă către mediul online, apare un nou val de companii pe internet, incluzând pieţele de desfacere, crowdfunding-ul şi business-urile de abonamente. Stripe poate echipa dezvoltatorii de software şi antreprenorii din Europa cu instrumentele de care au nevoie pentru a face parte din următorul lot de giganţi de pe Internet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb