Subscrierile Aegon România au crescut cu 28%, în primul semestru

E.D.
Bănci-Asigurări / 11 septembrie 2014

Compania de asigurări de viaţă Aegon a înregistrat în primul semestru al anului o creştere de peste 28% a primelor brute subscrise, până la un nivel de 22,54 milioane lei, atât pe fondul vânzărilor de poliţe noi, cât şi a finalizării integrării portofoliului de asigurări de viaţă al Eureko, arată un comunicat remis astăzi redacţiei.

Aegon a preluat în perioada aprilie - iunie aproape 21.000 de poliţe de la Eureko, ajungând astfel la un portofoliu de aproximativ 40.000 de contracte. Totodată, la creşterea numărului de poliţe au contribuit şi canalele de distribuţie ale companiei, respectiv Banca Transilvania, divizia Aegon Private Investments şi reţeaua de agenţii proprii Aegon Office, cu sedii în Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Din totalul primelor brute subscrise, asigurările tradiţionale au avut o pondere de aproape 75%, în timp ce asigurările unit-linked au reprezentat un sfert din portofoliu.

"Rezultatele înregistrate de Aegon în primele şase luni ale anului ne confirmă că ne aflăm pe drumul cel bun în a ne îndeplini obiectivele, în condiţiile în care piaţa de asigurări de viaţă a raportat o scădere în perioada amintită. Pe lângă preluarea unui portofoliu important de clienţi de la Eureko, suntem încântaţi şi de creşterea organică obţinută prin intermediul canalelor proprii de distribuţie, pe care dorim să le diversificăm în continuare", a declarat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.

Compania a înregistrat rezultate pozitive atât pe plan local, cât şi la nivel global. Grupul Aegon a raportat în primul semestru din 2014 o creştere de aproape 5% a subscrierilor, până la un total de 2,066 miliarde euro. Asigurătorul avea, la finalul lunii iunie, o rata a solvabilităţii de 211% şi lichidităţi de 1,7 miliarde euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb