Târg de turism online şi offline, la Paralela45

S.B.
Miscellanea / 20 februarie 2023

Târg de turism online şi offline, la Paralela45

Vacanţele cu zbor charter din toate oraşele cu aeroport ale ţării spre Turcia, Grecia, Spania, Italia, Cipru, circuitele anului 2023 şi vacanţele în România sunt la reducere între 20 şi 26 februarie, cu ocazia târgului de turism online şi offline organizat de Paralela45.

Ofertele sunt disponibile pe portalul de vacanţe www.paralela45.ro şi în agenţiile din întreaga ţară, dar cererile se preiau pe toate canalele puse la dispoziţia turiştilor, online, call center 24/7, reţele sociale.

Cele mai mari reduceri sunt disponibile pentru vacanţele în Antalya, cu zbor charter de la Bucureşti (două pe săptămână) şi de la Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureş, Sibiu, Craiova, Iaşi, Suceava, Bacău, dar şi de pe noul Aeroport Internaţional Braşov - Ghimbav, ori de la Constanţa (Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu) şi Satu Mare - în premieră în acest sezon.

Mai multe pachete la hoteluri din Kemer, Belek, Side şi Lara sunt reduse cu 59%, 56%, 46% ori 41% în perioada târgului de turism. Cea mai ieftină vacanţă în Antalya costă de la 357 de euro/persoană, la un hotel de cinci stele, all inclusive, cu toate taxele incluse. În Bodrum, pe un alt zbor charter al sezonului 2023, de la 411 euro/persoană. Iar în Marmaris, cu zbor charter pe Aeroportul Internaţional Dalaman, de la 512 euro/persoană.

Turiştii plătesc 10% la înscriere şi restul în două tranşe, ultima, de 75%, cu 30 de zile înainte de plecare.

"Reducerile din timpul târgului de turism online şi offline pe care îl organizăm compensează creşterile de preţuri anunţate de partenerii noştri turci pentru acest sezon, din cauza costurilor mari cu energia pe care le au, din cauza taxei hoteliere impusă de statul turc. O serie de hoteluri, pentru care avem parteneriate în exclusivitate vara aceasta, au preţuri speciale pentru români", declară Alin Burcea, CEO Paralela45

Opt zboruri charter sunt programate în sezonul 2023 spre insulele greceşti Creta (Chania şi Heraklion), Zakynthos, Rhodos, Corfu, Santorini, Kos - reluată după mai mulţi ani -, dar şi Kefalonia - în premieră în acest an -, din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Baia Mare, Oradea, Iaşi, Suceava, Craiova şi Braşov. Vacanţa în Grecia costă de la 348 de euro/persoană, în funcţie de insulă, hotel, tipul de masă ales.

Vacanţele în Tenerife, Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Brava ori Mallorca cu zboruri de la Bucureşti, Cluj-Napoca sau Timişoara costă de la 602 euro/persoană, cu toate taxele incluse.

Cea în Cipru de Nord, din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, de la 546 de euro/persoană.

Vacanţa pe litoralul românesc costă de la 145 de lei/noapte/persoană, la un hotel de patru stele din Venus, de la 165 de lei/noapte/persoană la un hotel de patru stele din Eforie Nord, de la 270 de lei/persoană/noapte, la un hotel de patru stele din Mamaia.

Agenţiile Paralela45 din întreaga ţară sunt deschise în fiecare zi de târg de la 10.00 la 18.00, pentru cei care vor să se întâlnească cu agentul lor de turism. Pentru rezervările online, turoperatorul a introdus modalităţi noi de prelucrare a cererilor, pentru o rată de preluare de 100%. În timpul apelului la call center, dacă operatorii sunt indisponibili şi timpul de aşteptare e prea mare, un robot îi răspunde apelantului şi îi trimite un sms cu link către un formular pentru completarea cererii de vacanţă, la care un agent Paralela45 răspunde a doua zi.

Turiştii au la dispoziţie şi chatul din website, numere de telefon cu whatsapp ori conturile Paralela45 de pe reţelele sociale pentru rezervarea vacanţelor şi îndrumări din partea consultanţilor pentru cea mai bună alegere.

"Suntem la un click distanţă ori pe canalul unde le este cel mai la îndemână să comunice cu noi şi, în urma unor investiţii în tehnologie realizate în ultimele 12 luni, am crescut rata de preluare a cererilor la cel mai înalt nivel. Ştim că turiştii vor promptitudine şi profesionalism din partea noastră. Cu ocazia târgului de turism online şi offline, şi nu numai, suntem disponibili pentru turiştii noştri mai mult ca niciodată", declară Ioana Burcea, director de marketing Paralela45

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb