Târgul Ghidul Miresei va avea loc în acest weekend la Romexpo

C.B.
Miscellanea / 18 februarie 2020

Târgul Ghidul Miresei va avea loc în acest weekend la Romexpo

În perioada 21 - 23 februarie, în Cupola Romexpo, va avea loc Târgul Ghidul Miresei. Aici veţi găsi sute de expozanţi cu mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, verighete, invitaţii, locaţii, decoruri şi toate celelate servicii necesare organizării unei nunţi sau unui botez de vis.

Ana Haralambie, organizator al evenimentului, a declarat: "Ne pregătim ca întotdeauna să primim viitori miri (şi chiar viitori părinţi pentru botez) din toate colţurile ţării, dar şi mii de cupluri ce lucrează în străinătate şi revin în România special pentru cele 3 zile de târg. Este o ocazie unică de a avea acces la sute de firme de profil reunite sub acelaşi acoperiş. În loc de zeci de vizite şi drumuri după rochii, verighete, costume, invitaţii, locaţii... tinerii însurăţei cumpără un bilet şi au acces vreme de 3 zile la servicii şi produse din toată România".

În cadrul târgului vor exista şi oferte speciale, dar şi servicii aduse în premieră: limuzină de lux învelită în cristale Swarovski, mărturii parfumate, roboţii-hosstes, prosecco-piano-bar, lenjerie de mireasă pictată manual, precum şi decoruri spectaculoase aflate la graniţa dintre design şi poveste.

Tot în cadrul acestui eveniment, Carmen Brumă va lansa un proiect dedicat viitoarelor mirese. "Se împlinesc doi ani de zile de când am lansat programul de slabit "Intră în rochia de mireasă". Pentru că s-a bucurat de un real succes, consider că un workshop este un pas firesc pe care trebuia să îl fac pentru a veni în sprijinul celor ce au nevoie de un plus de susţinere şi motivaţie. Înţeleg că organizarea nunţii nu este deloc uşoară, astfel că va fi mai simplu pentru fiecare femeie să ţină o dietă şi un plan de antrenamente atunci când ştie că va putea beneficia de sfaturi în fiecare zi, iar săptămânal de o întâlnire", a declarat Carmen Brumă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb