TĂRICEANU: "Protocoalele dintre SRI şi Justiţie, cea mai mare calamitate"

T.I.
Politică / 15 octombrie 2018

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, astăzi, că susţine în continuare desecretizarea protocoalelor încheiate de SRI cu instituţii din domeniul Justiţiei, el catalogând aceste documente drept "cea mai mare calamitate din domeniul justiţiei, din 1990 încoace", relatează News.ro.

"Nu cred că putem să avem, să discutăm despre o justiţie normală şi de stat de drept, atâta vreme cât există protocoale secrete între serviciile de informaţii şi instituţii din justiţie - cred că e cea mai mare calamitate din domeniul justiţiei, din 1990 încoace, cu care avem de-a face" a spus Tăriceanu.

El a precizat că, proiectul pe care l-a promovat în acest sens, trebuie să primească rapoarte din partea Comisiei de apărare şi a Comisiei de administraţie din Senat, după ce a fost avizat de Comisia Juridică, şi că, după ce se va redacta un raport comun al celor trei comisii, săptămna aceasta, proiectul va intra în plen în cursul săptămânii viitoare.

"Astăzi, la Comisia juridică, domnul deputat Drăghici a venit cu o serie de amendamente care au fost incluse la Comisia juridică, dar nu au fost discutate la celelalte două comisii. Prin urmare, s-a hotărât ca şi celelalte două comisii să aibă timpul necesar pentru ca domnul deputat Drăghici să prezinte amendamentele şi să poată, aşa cum s-a hotărât, să se facă un raport comun al celor trei comisii, deci, în această săptămână, nu va putea să intre la plen, o să intre săptămâna viitoare" a explicat preşedintele Senatului.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. care merita a fi istorisita. Jefuitorii tarii se strofoca sa declare respectivele protocoale nelegale, ceea ce ar fi o catastrofa mai mare decit pesta porcina pentru mindra tara. Nemernicii astia vor a-i face pe romani sa creda ca SRI este institutia facuta sa-i distruga pe cetatenii tarii, sa le incalce drepturile si libertatile. Nu, noua securitate a foast facuta pentru a-i apara pe cetatenii tarii de asaltul hotilor si banditilor scapati din tarcul nebunilor dupa '89.

    INTERCEPTAREA LUI D- zeu NU-I PANICHIAZĂ ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb