TBI Bank încheie un parteneriat cu platforma Carvago

F.D.
Bănci-Asigurări / 31 mai 2022

TBI Bank încheie un parteneriat cu platforma Carvago

Rata anuală a inflaţiei a crescut semnificativ în România în ultimul an, iar această tendinţă de creştere va îngreuna achiziţia bunurilor de valoare mai mare, cum ar fi maşinile. Pentru a face astfel de achiziţii mai accesibile pentru consumatori, TBI Bank a încheiat un parteneriat cu Carvago, o platformă online internaţională de vânzare de maşini second hand, ajutând românii să achiziţioneze automobile prin intermediul soluţiei BuyNow, PayLater (BNPL), într-un plan de plată de până la 60 de rate, potrivit unui comunicat de presă.

TBI Bank este singura instituţie de finanţare autorizată în platformă pentru persoanele fizice, oferind acces la sume de până la 80.000 de lei, cu aprobare online în doar câteva minute. Tot ce trebuie să facă clienţii este să intre pe platformă, să îşi aleagă maşina preferată, să dea click pe butonul TBI Pay, apoi să primească un link şi să finalizeze online cererea de împrumut.

"Un mijloc personal de mobilitate este foarte important pentru majoritatea oamenilor, deoarece oferă o mare libertate de mişcare şi de petrecere a timpului liber, motiv pentru care interesul pentru autoturisme rămâne unul crescut, în ciuda provocărilor în procesul de achiziţie cauzate de mediul economic. Parteneriatul cu Carvago ne permite să ajutăm mai multe persoane care doresc să deţină o maşină şi le oferim susţinere pentru a acoperi costul total într-un mod rapid şi simplu", a spus Gergana Staykova, TBI Bank, Market Leader Romania.

Compania cehă Carvago este o platformă online de vânzare de maşini second-hand care a anunţat recent că intră pe piaţa din România. Compania îşi propune să vândă aproape 1.000 de maşini în primul an de prezenţă pe piaţa locală şi peste 3.000 de unităţi în 2023. Platforma oferă şi produse de la dealeri autorizaţi din România, de la diferite mărci, aproximativ 7.500 de maşini de pe piaţa românească fiind deja vândute până acum către cumpărători din alte ţări europene.

"Carvago aduce o modalitate diferită, mai transparentă, mai onestă şi mai rapidă pentru cei care doresc să cumpere o maşină la mâna a doua. Piaţa noastră online oferă tuturor potenţialilor cumpărători din România o gamă largă de automobile, cu peste 750.000 de vehicule listate, din care fiecare îşi poate alege maşina visurilor sale. Carvago simplifică procesul, iar acum putem chiar finanţa achiziţia datorită parteneriatului pe care îl avem cu TBI Bank, astfel încât putem oferi o soluţie completă clienţilor noştri din România", a spus Jakub Sulta, CEO Carvago.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb