The Guardian: FIA a renunţat la ancheta privind conflictul de interese în cazul Wolff

O.D.
Sport / 8 decembrie 2023

The Guardian: FIA a renunţat la ancheta privind conflictul de interese în cazul Wolff

FIA a renunţat la investigaţia privind conflictul de interese în cazul directorului echipei Mercedes, Toto Wolff, şi al soţiei sale, Susie, relatează The Guardian.

Marţi, FIA anunţa că va investiga o acuzaţie potrivit căreia informaţii confidenţiale ar fi fost transmise între un membru al unei echipe şi un membru al Formula One Management (FOM). Aceasta era centrată pe Wolff şi pe soţia sa, care este director general al F1 Academy, seria de curse exclusiv feminină organizată de FOM.

Se pare că decizia de a investiga a fost motivată de un articol de presă nefondat, în care se afirma că Wolff ar fi făcut un comentariu care nu putea proveni decât din informaţiile primite de la un membru al personalului FOM. FIA a citat "speculaţiile din mass-media" cu privire la această problemă ca parte a motivului său de a ancheta, dar nu a existat prea multe dincolo de acea singură sursă.

Reacţia a fost rapidă. Mercedes a condamnat cu hotărâre investigaţia, la fel ca şi Susie Wolff, care a calificat-o drept "insultătoare" şi înrădăcinată "în comportamente intimidante şi misogine". FOM a fost la fel de fermă, avertizând cu prudenţă împotriva "formulării unor acuzaţii imprudente şi grave fără substanţă".

A doua zi, fiecare dintre cele 10 echipe de F1 a emis un comunicat aproape identic în care confirma că nu a depus nicio plângere cu privire la transmiterea de informaţii şi îşi exprima sprijinul unanim pentru F1 Academy, ceea ce poate fi considerat o mişcare aproape fără precedent.

Acţiunea lor a mutat atenţia asupra motivelor pentru care FIA a deschis investigaţia şi a determinat o schimbare remarcabilă joi seară, când forul a anunţat că nu există niciun caz în care să se dea socoteală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb