The Smart Home Summit - eveniment regional dedicat automatizării locuinţelor şi clădirilor

Comunicate de presă #Construcţii / 26 septembrie

The Smart Home Summit - eveniment regional dedicat automatizării locuinţelor şi clădirilor

The Smart Home Summit, cel mai mare eveniment regional dedicat automatizării locuinţelor şi clădirilor, va desfăşura prima ediţie pe 12 şi 13 noiembrie 2024. Acest eveniment reprezintă o premieră în regiune, oferind o platformă complexă şi inovatoare ce reuneşte lideri din industrie, dezvoltatori de tehnologii smart şi entuziaşti ai domeniului. Evenimentul va fi găzduit anul acesta de GoTech World, expo-conferinţa B2B care atrage anual mii de profesionişti din domeniul tehnologiei şi soluţiilor digitale.

Scopul principal al acestui eveniment este de a stimula inovaţia şi colaborarea în domeniul smart home, contribuind astfel la dezvoltarea acestui sector în Europa Centrală şi de Est. Cu o audienţă specializată de peste 700 de profesionişti şi oportunitatea de a interacţiona cu 15.000 de oameni de business, din diverse domenii şi industrii conexe, The Smart Home Summit promite să devină un punct de referinţă în calendarul evenimentelor de home & building automation din regiune.

"Este esenţial să avem un eveniment dedicat în totalitate automatizării locuinţelor în regiunea noastră. Acesta oferă o oportunitate unică pentru profesionişti şi companii să interacţioneze direct şi să conştientizeze importanţa soluţiilor smart pentru case şi clădiri. Obiectivul nostru este să creştem rata de adopţie a acestor tehnologii, contribuind astfel la crearea unui viitor mai inteligent şi mai sustenabil," a declarat Alina Niţă, Project Manager The Smart Home Summit.

Pe parcursul celor două zile vor fi organizate sesiuni de prezentări şi dezbateri pe teme esenţiale, cum ar fi securitatea cibernetică în ecosistemele smart home, eficienţa energetică şi integrarea soluţiilor IoT (Internet of Things) în casele şi clădirile viitorului. În contextul creşterii necesităţii pentru soluţii sustenabile şi eficiente din punct de vedere energetic, evenimentul îşi propune să abordeze nu doar tehnologia în sine, ci şi modul în care aceasta poate contribui la protecţia mediului şi reducerea consumului de resurse.

The Smart Home Summit reuneşte astfel expozanţi şi speakeri de renume internaţional, care vor discuta cele mai noi tendinţe şi inovaţii din domeniu. Printre aceşti invitaţi de marcă se numără Mark Zwerner, Vicepreşedinte pentru Parteneriate Strategice Globale în cadrul diviziei ABB Smart Buildings sau Satja Lumbar, CEO al 1Home, care vor prezenta studii de caz şi soluţii inovatoare, ce redefinesc conceptul de locuinţă inteligentă. Participanţii vor avea ocazia să interacţioneze cu expozanţii şi speakerii, să participe la sesiuni de networking şi să descopere soluţii de ultimă generaţie pentru automatizarea locuinţelor.

The Smart Home Summit se adresează unei audienţe de business diverse, care include producători şi dezvoltatori de tehnologii smart, arhitecţi şi dezvoltatori imobiliari interesaţi de integrarea soluţiilor de automatizare în proiectele lor, precum şi distribuitori, integratori şi consultanţi din domeniul automatizării. În plus, va atrage specialişti în securitate cibernetică, consultanţi în eficienţă energetică, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor guvernamentale şi asociaţiilor de industrie, interesaţi de stabilirea unor standarde şi reglementări pentru acest sector din ce în ce mai important. De asemenea, evenimentul oferă oportunităţi semnificative pentru dezvoltarea de parteneriate strategice şi pentru crearea de noi colaborări în industria automatizării locuinţelor.

Participarea la The Smart Home Summit se realizează prin achiziţionarea unui bilet de acces.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb