THEODOR PALEOLOGU:  "Iohannis are o atitudine profund nedemocratică"

I.A.
Politică / 3 noiembrie 2019

Theodor Paleologu (Sursă foto: Twitter)

Theodor Paleologu (Sursă foto: Twitter)

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, l-a criticat, duminică, la Alba Iulia, pe preşedintele Klaus Iohannis că nu participă la dezbateri, spunând despre acesta că "se consideră Zeus din Olimp, care nu mai discută cu nimeni", opinând că şeful statului ar avea astfel o atitudine nedemocratică, informează Agerpres.

"Evident, toată lumea crede că avem o campanie fără dezbatere şi bruiată de criza guvernamentală. Sunt două fenomene care, împreună, duc la acest rezultat, de non-campanie, de fapt. Într-adevăr, cetăţeanul se află în situaţia cetăţeanului turmentat din Caragiale, dar nu pentru că ar fi băut ceva, ci pentru că, pur şi simplu, sunt candidaţi care îşi bat joc de noi. Peştele de la cap se împute, iar atitudinea preşedintelui Iohannis este profund nedemocratică. El se consideră Zeus din Olimp, care nu mai discută cu nimeni, nu se coboară printre muritori", a declarat, într-o conferinţă de presă, Theodor Paleologu.

Candidatul PMP a adăugat că "partea proastă e că exemplul atât de negativ pe care îl dă preşedintele Iohannis este imitat" de alţii.

"Avem un fel de cascadă a ridicolului. Este ridicolul primar, ridicolul suveran, jupiterian, olimpian al preşedintelui, care nu discută cu nimeni.

După aia este ridicolul secundar, al doamnei Dăncilă, care spune că ea nu discută decât cu 'Jupiter din Olimp', şi apoi, evident, este ridicolul terţiar, reprezentat de domnul Barna, care spune că nu discută decât cu ceilalţi doi", a susţinut Paleologu.

El a opinat că aceste "pretexte ridicole văduvesc România de o dezbatere aşa cum ar trebui", în condiţiile în care dezbaterea este esenţa democraţiei.

"În plus de asta, în 2019, campania electorală e bruiată de o criză guvernamentală regizată, care are ca scop marele blat Iohannis-Dăncilă. În mod evident, domnul Iohannis are tot interesul să se regăsească în turul doi cu doamna Dăncilă", a mai spus Theodor Paleologu.

Candidatul PMP a menţionat că, în pofida acestor lucruri, campania sa nu e deloc anostă, dimpotrivă.

Paleologu, care a susţinut că este singurul candidat "realmente de dreapta", a amintit şi că programul său este structurat în jurul a trei piloni principali - respect, educaţie şi performanţă, iar pentru fiecare pilon sunt prevăzute câte 10 măsuri.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Paleontologule de dreapta: iohannis are dreptu de a nu discuta programe si alte dureri ce vrea paleontologia matale. Este presedinte in functie. Ca a furat 6 case este ceva din trecut pentru care sint sigur ca regreta dar in scaunul de la cotroceni si-a luat lectia vietii.. Deci una peste alta merita sa ramina acolo ca a invatat lectia. Daca te prezinti cu zece masuri pe trei piloni am inteles foarte bine cum iti sta si foamea in buzunare: sapi diferentiat in functie de banii alocati....Baiat destept esti dar cu mine nu prea iti merge. Aceeasi gargara de politician hot.

    1. Daca recunosti ca este un hot escroc si il aperi, iti meriti soarta de popor ticalosit in rele, un popor complice si cu holocaustul si las. Oamenii cu suflet si cu integritate voteaza Diaconu, nu un penal escroc si trufas ca iohannis.

      Amestecind capra cu varza este ceea ce stim cel mai bine sa facem in limba romana. Nu votez. Daca Diaconu te-a prostit este problema ta. Pe mine nici iohannis nici diaconu nu m-au prostit. Votez si sustin pe cel care face parlamentul 300 de hoti, nu ca acuma.

      Niciunul nu are puterea sa faca asta. Te-a prostit basescu de ti-a luat mintile. Nici macar Barna nu sustine asta.

    ....Paleologule...spunne-mi si mie..: matale ce-ai facut pana acum pentru aceasta tara..ca intradevar sa ma convingi sa te votez ??? De unde vii ?? unde ai fost pana acum ?? Vreau si eu sa am habar de CV, matale. Cat privesc afirmatiile matale ( clipurile TV. etc) sunt de natura ..prea puerila... Deci o confruntare intre doua persoane..la care una dintre ele nu a facut nimic (cazul matale) cred ca nu e de buna venita.......

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb