Tîlvăr: "Industria de apărare din România poate fi prezentă mai mult în programele de înzestrare ale armatei noastre"

T.B.
Politică / 21 iunie 2023

Tîlvăr: "Industria de apărare din România poate fi prezentă mai mult în programele de înzestrare ale armatei noastre"

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, afirmă că în proiectarea programelor de înzestrare ale Armatei Române se încearcă valorificarea industriei de apărare, "prin transfer de tehnologie şi expertiză inclusiv pe componenta de mentenanţă şi exploatare". "Modernizarea acestui sector este mai necesară ca oricând", a arătat el, conform news.ro.

"Industria de apărare din România poate fi prezentă mai mult în programele de înzestrare ale armatei noastre. În proiectarea acestor programe încercăm să valorificăm la maximum posibil industria de apărare, prin transfer de tehnologie şi expertiză inclusiv pe componenta de mentenanţă şi exploatare. Cele mai bune soluţii nu pot fi găsite decât împreună cu industria de apărare din România", a afirmat Angel Tîlvăr, miercuri, într-o postate pe Facebook.

El a adăugat că a discutat despre acest subiect cu reprezentanţi ai unor companii precum Aerostar, Aero Care, Aerospace Services, GM&T International 2000, Aerofina sau Straero, care au fost prezenţi la Salonul aeronautic de la Le Bourget.

"Modernizarea acestui sector este mai necesară ca oricând, iar astfel de întrevederi pot ajuta la identificarea unor modalităţi concrete prin care companii de top din industria de apărare globală pot colabora cu operatori economici de acelaşi profil din România", a subliniat ministrul Apărării, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Cred ca nici papuci de casa nu mai producem in Romania.

    Poate ceva sireturi pentru bocanci. 

    1. Domnule MINISTRU. Pe langa miliardele de lei cheltuiti de Romania pentru sustinerea UCRAINEI,nu uitati va rog de echipa de FOTBAL STEAUA si alocatii si echipei cateva miliarde. Trabuie sa MANANCA si GURA ceolr care lucreaza in cadrul clubului,si care sunt si ei militari ai ARMIEI ROMANE. Deasemenea,nu uitati sa MILUITI cu ceva sute de MILIOANE si SUPORTERII care va sustin echipa. Chit ca ei SUPORTERII prin comportament,parca sunt niste BASTINASI ai unor TRIBURI,care traiesc in JUNGLA AMAZONIANA. MILITARILOR activi,trebuie sa ii platiti cu salariul minim .!

      Domnule MINISTRU. Pe langa miliardele de lei cheltuiti de Romania pentru sustinerea UCRAINEI,nu uitati va rog de echipa de FOTBAL STEAUA si alocatii si echipei cateva miliarde. Trabuie sa MANANCA si GURA ceolr care lucreaza in cadrul clubului,si care sunt si ei militari ai ARMIEI ROMANE. Deasemenea,nu uitati sa MILUITI cu ceva sute de MILIOANE si SUPORTERII care va sustin echipa. Chit ca ei SUPORTERII prin comportament,parca sunt niste BASTINASI ai unor TRIBURI,care traiesc in JUNGLA AMAZONIANA. MILITARILOR activi,trebuie sa ii platiti cu salariul minim .!

    PSDNL cumpără arme fără pic de discernământ, la orice preț, cu sacrificarea traiului românilor fără nici măcar un mic offset. În condițiile astea domnul ministru aberează ca și restul politicienilor care mereu constată cu îngrijorare problemele țării pe care chiar ei ar trebui să le rezolve.

    Dca noi producem cui ii vom mai umple sacul si cine o sa piarda.Chiar nu mai sunt baieti isteti in tara asta?Vreti sa ne apucam de munca?

    Vorba lui E.Povesti frumoase pentru oameni buni si naivi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb