Timur-Vasile Chiş a renunţat la conducerea Conpet

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 ianuarie 2021

Timur-Vasile Chiş a renunţat la conducerea Conpet

Până la numirea unui nou CEO, atribuţiile de director general vor fi îndeplinite de Mihaela Anamaria Dumitrache, în prezent director general adjunct

Timur-Vasile Chiş a renunţat la mandatul de director general al Conpet, board-ul împuternicind-o pe Mihaela Anamaria Dumitrache, director general adjunct, să preia provizoriu atribuţiile şi responsabilităţile de director general, se arată într-un raport al transportatorului de produse petroliere remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB)

Perioada de preaviz acceptată de Consiliul de Administraţie al Conpet pentru Timur-Vasile Chiş este până la sfârşitul zilei de 18 ianuarie, astfel încât Mihaela Dumitrache va prelua atribuţiile funcţiei de director general începând cu 19 ianuarie şi până la numirea unui director general (care va fi selectat iî conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice). Numirea, care nu poate veni mai târziu de cinci luni de la data de 12 ianuarie, va fi făcută până pe 8 iunie 2021.

Timur - Vasile Chiş ocupa funcţia de director general al Conpet din noiembrie 2018, cu mandat până în noiembrie 2022, iar anterior fusese Şef Birou Analiză şi Monitorizare Proiecte în cadrul transportatorului de gaze naturale.

Pentru primele nouă luni ale acestui an, Conpet a raportat un profit net de 48,95 milioane de lei, în scădere cu 2,3% faţă de cel obţinut în primele trei trimestre ale lui 2019. Veniturile totale din exploatare s-au ridicat la aproape 334,37 milioane lei, în creştere cu 1,3% faţă de cele din perioada ianuarie-septembrie 2019, în condiţiile în care veniturile totale din serviciile de transport au fost de 300,98 milioane lei, în creştere cu 0,6%, iar alte venituri din cifra de afaceri s-au cifrat la 3,03 milioane lei, în scădere cu 39,5%, pentru aceeaşi perioadă de raportare.

Statul Român deţine 58,72% din acţiunile transportatorului de produse petroliere, a cărui valoarea de piaţă se ridică la circa 704,72 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Conpet nu este tranportator de gaze naturale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb