TMF Group îşi păstrează sediul din Central Business Park, printr-o tranzacţie intermediară de Knight Frank

Simona Grigorescu
Companii / 31 august 2015

TMF Group România, parte a TMF Group, furnizor global de servicii de externalizare, a decis prelungirea contractului de închiriere a spaţiului de cca. 1.500 mp, ocupat în Central Business Park printr-o tranzacţie intermediară de Knight Frank România, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Tranzacţia ce vizează prelungirea contractului de închiriere a spaţiului ocupat în Central Business Park a fost încheiată cu succes în trimestrul al treilea al anului şi semnată de către consultanţii Knight Frank. Echipa responsabilă de procesul de renegociere şi prelungire a contractului este formată din Horaţiu Florescu, chairman & CEO Knight Frank, şi Timea Henter, senior consultant.

"Prezentă pe piaţa din România din 1999, TMF Group a decis menţinerea sediului său actual, nu numai datorită specificaţiilor şi beneficiilor oferite de clădire, dar şi a numeroaselor facilităţi din zonă: apropierea de Piaţa Unirii, accesibilitate foarte bună către centrul oraşului şi zonele importante de afaceri precum şi numeroase opţiuni pentru întâlnirile de afaceri", potrivit Knight Frank România.

Horaţiu Florescu declară că: "Decizia clientului de a-şi continua operaţiunile în Central Business Park a fost influenţată în principal de avantajele pe care zona le oferă".

"Piaţa Unirii este zona de business din Bucureşti, precum şi întreaga zonă centrală, care înregistrează în prezent un grad de ocupare de cca. 85%", mai spune directorul.

De asemena, în 2015, Knight Frank România a intermediat două dintre cele mai mari tranzacţii de închiriere din segmentul de birouri: extinderea Oracle în SkyTower (cca. 10.400 mp), preînchirierea Genpact în Hermes Business Campus (cca. 25.000 mp) şi preînchirierea Oracle în Oregon Park (cca. 20.000 mp).

În trimestrul al doilea al anului curent, Knight Frank România a consiliat tranzacţii de peste 46.000 mp, dintr-un total de 72.000 de mp, şi deţine o cotă de piaţă de peste 65%.

Knight Frank este o reţea globală deţinută privat în domeniul imobiliar. Are sediul în Londra împreună cu partenerul din Statele Unite, Newmark Grubb Knight Frank şi oferă consultanţă tuturor tipurilor de clienţi, de la proprietari individuali şi cumpărători până la dezvoltatori, investitori şi chiriaşi corporativi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb