TradeVille: BET-AeRO depăşeşte din nou indicele BET

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 7 iunie 2023

TradeVille: BET-AeRO depăşeşte din nou indicele BET

Indicele BET-AeRO a înregistrat evoluţii bune în acest an, fiind la data publicării raportului (2 iunie 2023), al doilea cel mai performant indice de la BVB (+7.13% YTD), dupa BET-NG şi mult peste indicele de referinţă BET (+4,85% YTD). 11 companii din cele 14 care au raportat au reusit s îşi majoreze cifra de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Totuşi, pe partea de profit, doar şase companii au reuşit să aibă o perfomanţă mai bună decât în T1 2022, potrivit unui raport elaborat de Departamentul de Analiză al Tradeville.

Segmentul AeRO (Alternative Equity Market) este un segment al Bursei de Valori Bucureşti (BVB) dedicat companiilor mai mici şi mai tinere. A fost lansat în anul 2015 ca o platformă specializată pentru a sprijini dezvoltarea şi accesul la finanţare pentru aceste companii.

Scopul principal al segmentului AeRO este de a facilita accesul la capital pentru întreprinderi mici şi mijlocii, în special pentru cele din sectoarele inovative şi cu potenţial de creştere. Acest segment ofera companiilor oportunitatea de a se lista pe bursă şi de a beneficia de lichiditatea şi transparenţa pieţei de capital şi să-şi crească vizibilitatea în faţa investitorilor. Segmentul AeRO a cunoscut o creştere semnificativă de la lansare şi a atras atenţia atât a companiilor autohtone, cât şi a investitorilor locali şi internaţionali.

TradeVille: BET-AeRO depăşeşte din nou indicele BET

TradeVille: BET-AeRO depăşeşte din nou indicele BET

Investiţia în instrumente financiare presupune riscuri specifice; performanţele anterioare nu reprezintă un indicator fiabil al rezultatelor viitoare. Costurile de achiziţie şi fluctuaţiile valutei pot influenţa randamentul investiţiei. Cotaţiile afişate sunt cele de la sfârşitul zilei precedente de tranzacţionare. TradeVille îşi propune să actualizeze raportul cel puţin anual Lista potenţialelor conflicte de interese research-uri din ultimele 12 luni. Nu există instrument financiar fără risc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb