Transilvania Construcţii vrea să contracteze credite de maxim 30 milioane euro

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 25 martie 2021

Sursa foto: transilvaniaconstructii.ro

Sursa foto: transilvaniaconstructii.ro

Transilvania Construcţii (COTR), companie ale cărei acţiuni sunt suspendate de la tranzacţionare în vederea delistării, doreşte să contracteze credite bancare de cel mult 30 milioane de euro, acţionarii fiind convocaţi la o AGEA pentru un vot în acest sens în data de 27 aprilie, conform raportului companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Este un plafon maxim mai mare decât ultima valoare de piaţă a companiei, de circa 22,08 milioane de euro, în timp ce activele totale raportate de emitent pentru anul trecut sunt de 55,91 milioane euro.

Tot în data de 27 aprilie, la adunarea de bilanţ, acţionarii Transilvania Construcţii vor avea pe masă propunerea ca din rezultatul net al anului trecut, de 10,93 milioane lei, suma de 10,3 milioane să rămână profit nerepartizat, restul urmând să fie rezerve.

Transilvania Construcţii, care se ocupă în principal cu închirieri de imobliare, a raportat pentru anul trecut venituri din exploatare de aproape 39,84 milioane de lei, cu 5,96% peste cele din anul anterior, în timp ce cheltuielile din exploatare au fost de 22,34 milioane lei, în creştere cu 6,2%. În aceste condiţii, companie a raportat un profit operaţional preliminar de 17,49 milioane lei, în creştere cu 5,6% faţă de cel din 2019, de 16,56 milioane de lei.

Transilvania Construcţii este controlată de Andrei Iancu Timofte şi Mircea Timofte, care la finele anului trecut deţineau împreună 94,8% din companie. Vara trecută, Adunarea Extraordinară a Acţionarilor Transilvania Construcţii a aprobat retragerea acţiunilor COTR de la tranzacţionare şi transformarea companiei într-o societate de tip închis, preţul de retragere, stabilit de un evaluator, fiind de 155 lei/titlu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb