Trei francezi, reţinuţi de DIICOT pentru trafic de droguri

V.B.
Anticorupţie / 13 august 2014

Procurorii DIICOT Timişoara au reţinut ieri pentru 24 de ore trei tineri francezi, cu vârste între 29 şi 32 de ani, acuzaţi de de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu, fără drept, potrivit unui comunicat publicat astăzi pe site-ul instituţiei.

Potrivit rechizitoriului întocmit de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), ieri, la festivalul de muzică electronică din Stăncilova (Caraş-Severin), Lucile Savidan, Fabien Roger Mindeau şi Gwenael Jean Michel Piton au vândut droguri de risc şi mare risc participanţilor la festival şi au deţinut (pentru vânzare şi pentru consum propriu), asupra lor şi în interiorul autoturismului pe care îl foloseau, importante cantităţi de droguri de risc şi mare risc.

Cei trei tineri au fost prinşi în flagrant în timp încercau să vândă mai multe doze ce păreau a fi LSD, în timpul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit de droguri pe raza judeţului Caraş-Severin, desfăşurată în perioada 11-12 august, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara, Serviciul Antidrog, şi cei din SCCO Caraş Severin.

Cu ocazia percheziţionării autoturismului, înmatriculat în Franţa, au fost găsite 70 de grame de haşiş, 10 grame de cannabis, 34 de flacoane ce conţineau clorhidrat de metadonă lichidă şi două flacoane în care se afla substanţă lichidă posibil a fi LSD, din care puteau fi preparate aproape 200 de doze. Asupra tinerilor au fost găţiţi şi 23.000 de lei şi 585 de euro, bani susceptibili a proveni din vânzarea de droguri.

Cei trei inculpaţi vor fi prezentaţi astăzi Tribunalului Timiş cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, conchide comunicatul DIICOT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb