Trimestru de scădere pentru "Intercapital Invest", pe fondul reducerii lichidităţii pieţei de capital

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 octombrie 2010

Compania de brokeraj "Intercapital Invest" a înregistrat în trimestrul III 2010 tranzacţii cu acţiuni şi unităţi de fond la Bursa de Valori Bucureşti în valoare de 98,3 milioane lei, faţă de 154,2 milioane lei în trimes-trul III 2009, arată un comunicat de presă. "Scăderea a fost determinată de reducerea lichidităţii generale pe piaţa de capital în ultimele trei luni", potrivit reprezentanţilor companiei.

Cumulat, pe primele nouă luni ale anului curent, valoarea tranzacţiilor companiei cu acţiuni şi unităţi de fond a fost de 461,7 milioane lei, faţă de 305,1 milioane lei în perioada similară a anului precedent.

Tot în trimestrul III, valoarea tranzacţiilor firmei cu instrumente derivate la BVB a fost de 4,7 mili-oane lei (17,5 milioane pe primele nouă luni ale anului), valoarea tranzacţiilor cu produse structurate a fost de 1,4 milioane lei, în timp ce valoarea tranzacţiilor cu obligaţiuni a fost de 0,7 milioane lei (0,8 milioa-ne pe primele nouă luni ale anului).

În ceea ce priveşte activitatea de tranzacţionare la Sibex, în trimestrul III 2010 "Intercapital Invest" a intermediat tranzacţii cu instrumente derivate în valoare de 142,5 milioane lei (405,5 milioane de la începutul anului) şi tranzacţii cu acţiuni în valoare de 0,6 milioane lei (1,4 milioane lei de la începutul anului).

Numărul clienţilor investitori ai "Intercapital Invest" a atins 4.439 la sfârşitul trimestrului III 2010, se mai arată în comunicat.

Cifra de afaceri a companiei pe primele nouă luni ale anului 2010 s-a ridicat la 2,82 milioane lei (venituri totale de 4,40 milioane lei), faţă de 2,03 milioane lei pe primele nouă luni ale anului 2009 (venituri totale de 3,97 milioane lei).

În trimestrul III 2010 Intercapital Invest a lansat şi încheiat cu succes oferta publică iniţială a fondului iFond Financial România, fond administrat de Intercapital Investment Management, divizia de administrare a Intercapital Invest. Oferta s-a încheiat cu un nivel de subscriere de 404% şi a reprezentat singura ofertă publică iniţială derulată în Romania în anul 2010. Unităţile de fond au fost admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată a BVB începând cu data de 22 septembrie.

De asemenea, Intercapital Invest a lansat un parteneriat cu Saxo Bank Danemarca pentru a oferi clienţilor acces la peste 14.000 de acţiuni de pe 25 de burse din 19 ţări, la care se adaugă instrumente derivate tranzacţionate pe pieţe externe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb