Ţuca Zbârcea & Asociaţii intră pe piaţa de insolvenţă cu propria firmă

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 10 februarie 2009

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a anunţat constituirea TZA Insolvenţă SPRL, entitate care va gestiona proiectele de lichidare şi insolvenţă ale casei de avocatură.

Reprezentanţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii au declarat că noua societate profesională cu răspundere limitată a fost înregistrată la Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România cu data de 23 ianuarie a.c.

"Încă de anul trecut ne-am propus crearea unei entităţi distincte, care să gestioneze proiectele curente şi viitoare în materie de reorganizări, lichidări şi insolvenţă. Având deja o practică bine dezvoltată şi o echipă sudată, scopul nostru a fost să creştem vizibilitatea practicienilor noştri pe această piaţă, operând totodată o distincţie între Ţuca Zbârcea & Asociaţii - firma de avocatură şi TZA Insolvenţă SPRL - societatea de insolvenţă", ne-a precizat Gabriel Zbârcea, Managing Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Noua entitate va funcţiona, într-o primă etapă, cu o echipă de 7 practicieni în insolvenţă, fiind coordonată de către Robert Roşu, Partener în cadrul departamentului de Litigii şi Arbitraje al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

"Constituirea societăţii de insolvenţă este un răspuns firesc la convulsiile generate de criza economică şi financiară actuală. În ultimele luni, ne-am confruntat cu un număr aproape dublu de cereri de servicii de specialitate, atât în ceea ce priveşte deschiderea procedurilor de insolvenţă împotriva diverşilor debitori, dar şi pentru atacarea sentinţelor pronunţate de instanţele române", ne-a declarat Robert Roşu, coordonatorul TZA Insolvenţă SPRL şi Partener în cadrul departamentului de Litigii şi Arbitraje al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Reprezentanţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii apreciază că evoluţia crescătoare a cazurilor de insolvenţă pe rolul judecătorului sindic se va menţine şi în perioada următoare, pe fondul lipsei acute de lichidităţi, al întârzierilor la încasarea facturilor, al reducerii volumului de activitate a companiei sau chiar al blocajului financiar în care se află principalii parteneri de afaceri.

Potrivit lui Robert Roşu, pentru a transforma un caz de insolvenţă într-o reorganizare de succes, soldată cu reintegrarea debitorului în sectorul de activitate, este nevoie de ajutorul unor specialişti experimentaţi în insolvenţă şi echipe de profesionişti, compuse din avocaţi, economişti, manageri. "Vom colabora în mod direct cu avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii, formând o echipă mixtă de specialişti care să acopere toată gama de servicii pe piaţa procedurilor de insolvenţă, de lichidare voluntară şi de prevenire a insolvenţei", a precizat Robert Roşu.

Conform Ţuca Zbârcea & Asociaţii, constituirea TZA Insolvenţă SPRL face parte din strategia de dezvoltare a firmei pe termen mediu şi dintr-un amplu set de măsuri vizând promovarea de servicii specifice dedicate companiilor aflate în dificultate. "Am adoptat un program "anti-criză" prin care venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri cu soluţii specifice de prevenire şi combatere a efectelor crizei, fie că este vorba despre probleme legate de incapacitatea de plată, recuperarea debitelor, restructurarea personalului, atragerea de finanţare sau renegocierea contractelor comerciale", a punctat Gabriel Zbârcea, Managing Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii are o echipă formată din 83 de avocaţi, dintre care 16 sunt parteneri.

Departamentul de Litigii şi Arbitraje al Ţuca Zbârcea & Asociaţii numără în prezent peste 20 de avocaţi, o parte dintre aceştia fiind implicaţi în litigii comerciale şi proceduri de recuperare a creanţelor. Departamentul este coordonat de Robert Roşu, Partener şi Ioana Hrisafi, Partener, ambii având calitatea de practicieni în insolvenţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb