TUDOR GHIURCA, URSUS: "Piaţa berii - mai stabilă decât sectorul telecom"

RAMONA RADU
Ziarul BURSA #Companii / 17 martie 2017

Piaţa berii este în creştere, fiind mai stabilă decât alte sectoare cum ar fi telecom, potrivit lui Tudor Ghiurca, Senior Brand Manager în cadrul Ursus Breweries, care deţine trei fabrici de bere, în Braşov, Buzau şi Timişoara şi o mini-facilitate de producţie în Cluj.

Timişoreana - unul din brandurile Ursus - îşi extinde gama de produse printr-un nou sortiment - Timişoreana Nepasteurizată -, au anunţat, ieri, reprezentanţii companiei.

Noul produs are ca public-ţintă bărbaţii cu vârsta între 25 şi 45 de ani, din mediul urban, conform reprezentanţilor societăţii, care au precizat că, în ultima vreme, consumatorul a devenit din ce în ce mai educat.

Sursele citate au precizat: "Timişoreana Nepasteurizată este rezultatul îmbinării meşteşugului tradiţional al preparării berii cu tehnologia modernă. În procesul de fabricaţie înlocuim pasteurizarea cu o tehnologie modernă de filtrare la rece, iar ca urmare berea îşi păstrează gustul proaspăt ca în fabrică".

Oana Mateescu, Senior External Relations Manager, Ursus Breweries, a menţionat: "Ne-am propus să anunţăm această inovaţie în Timişoara, pentru a celebra oraşul în care s-a născut Timişoreana şi în care a fost înfiinţată prima fabrică de bere din România, în secolul al XVIII-lea".

Noul sortiment este disponibil, începând cu 1 martie 2017, în lanţurile de comerţ modern şi tradiţional din toa-tă ţara, în mai multe variante de ambalaj - sticlă returnabilă de 0,5 litri, sticlă nereturnabilă de 0,5 litri, doză, pachet de 6 doze, pachet de 5 sticle nereturnabile şi un pahar special, precum şi butoi.

Compania nu şi-a setat obiectivele financiare pentru noul sortiment, aşteaptând să vadă cum evoluează vânzările acestuia. Brandurile Ursus Breweries sunt URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Stejar, Azuga, Redd's, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Efes şi St. Stefanus.

Capacitatea de producţie a Ursus este de 3 milioane de hectolitri pe an.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb