TURCAN, DESPRE DIRECTORUL DEMIS DIN AEP: "A refuzat să îngroape ancheta finanţării PSD"

B.I.
Politică / 28 februarie 2019

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a susţinut astăzi că Birourile permanente reunite au votat pentru demiterea directorului Departamentului de control al finanţării partidelor politice din AEP, Toma-Bogdan Costreie, pentru că "a refuzat să îngroape ancheta privind furtul PSD din subvenţia de la stat".

PNL solicită public fostului director al AEP să atace în contencios acest act.

"Astăzi a avut loc prima decizie a conducerii nou instalate la Autoritatea Electorală Permanentă, şi anume demiterea directorului Departamentului de finanţare a partidelor politice. Am spus încă de la momentul propunerii făcute de PSD pentru conducerea acestei instituţii că se pregăteşte, pe de o parte, acoperirea furtului din bani publici făcut de PSD din subvenţia de la stat şi, de asemenea, furtul alegerilor, ţinând cont de rolul Autorităţii Electorale Permanente. Astăzi a avut loc în Biroul permanent reunit, adică în conducerea Parlamentului, un vot pentru demiterea unui om care a refuzat să îngroape ancheta privind furtul PSD din subvenţia de la stat", a afirmat Turcan, conform Agerpres.

Ea a mai susţinut că un raport făcut în Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la PSD arată "negru pe alb" unde s-au dus banii publici, adică "în contracte cu firme de casă, în închirieri de locuinţe particulare, în cumpărarea de bolizi de lux, în scoaterea de bani cash din cont care ulterior nu au mai fost verificaţi".

"Acest raport a fost îngropat de fostul preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, care a fost chemat la sediul PSD şi, ulterior, a primit un loc de europarlamentar pe lista ALDE. Să fie oare o coincidenţă că această instituţie, Autoritatea Electorală Permanentă, care are un rol esenţial în ceea ce înseamnă organizarea, pregătirea, derularea alegerilor electorale şi, pe de altă parte, gestionarea banilor publici de la stat către partidele politice, a ajuns în mâna PSD cu arme şi bagaje?", a mai spus Raluca Turcan.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. S-a instalat dictatura hotilor!

    1. A fost în 2009 când sărbătoreați cu oi pe dealuri criza globală. În 2010 ați implementat austeritatea pentru populație și ați pompat bani în bănci și în firmele SRI.

      A trecut dictatura hoților. 

      Trebuie ajutat acest om,Toma-Bogdan de toti oamenii de buna credinta din aceasta țara.Cu un sfat,cu bani daca este nevoie ptr.angajare avocat si repus din nou in functie.

      Tariceanu a adus criza in Romania prin nesabuinta cu care a risipit banii (iar istoria se repeta in zilele acestea). Cine va plati toate creditele luate de PSD in acesti ani? Cine va plati pentru subdezvoltarea tarii datorata lipsei cronice de investitii? Austeritatea isi are intotdeauna radacinile si cauza in risipa produsa anterior (dar ce sa priceapa o maimuta din tot ceea ce se intampla in jurul ei?).

      PDL s-a jucat cu oi pe dealuri tot anul 2009, an de criză globală. Băsescu trebuia reales abia în decembrie 2009 când ne-a dat și vestea cea mare, a ieșirii din criză.

      Mai lucrați la propagandă, mai șlefuiți minciunile. 

      Tariceanu s a jucat cu banii nostri in trecut.I ti recomand sa ti pui niste bani deoparte ptr.ce va veni in viitorul apropiat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb