TURCAN, DUPĂ CE CAMERA DEPUTAŢILOR A VOTAT REDESCHIDEREA PIEŢELOR: "Am primit o nouă mostră de cinism"

J.P.
Politică / 11 noiembrie 2020

"Am primit o nouă mostră de cinism"

Vicepremierul Raluca Turcan susţine că micii producători agricoli au fost folosiţi de către cei de la PSD şi de la alte partide pentru a politiza o măsură de reducere a răspândirii virusului SARS-CoV-2, relatează news.ro.

"S-a întâmplat ceea ce se întâmplă în Parlamentul României de un an de zile de când suntem la guvernare: încă o dată a fost politizat un subiect de sănătate publică şi, în acelaşi timp, a fost blocat Guvernul în acţiunea de a limita extinderea infecţiilor cu noul coronavirus. Am primit o nouă mostră de cinism în Parlamentul României şi o dovadă că sunt oameni care pentru o mână de voturi practic ar fi în stare să sacrifice orice", a declarat viceprim-ministrul Raluca Turcan, marţi seară, la Realitatea Plus.

Ea a reclamat politizarea subiectului "aşa-zisei închideri a pieţelor", deşi Guvernul a explicat că vor fi închise doar spaţiile improprii respectării condiţiilor se sănătate publică.

Turcan acuză că PSD, dar şi politicieni de la alte partide "au prins momentul să speculeze politic şi au răzvrătit nişte oameni, pe fond, amărâţi", ea referindu-se la micii producători care "muncesc enorm de mult".

"Practic, s-au folosit de aceşti oameni munciţi şi chinuiţi ai României pentru a încerca să-i deturneze la vot, or lucrul acesta ar trebui oprit", a adăugat Turcan.

Ea a catalogat drept "halucinant" modul în care s-a propagat în societate "o teorie a conspiraţiei în baza căreia Guvernul ar susţine supermarketurile", subliniind că deciziile luate sunt sugerate de către specilaişti, ţin de sănătate publică şi nu au fost luate "în cheie electorală".

În acest context, Turcan a subliniat importanţa alegerilor parlamentare, susţinând că acestea ar trebui să aibă loc "pentru a linişti odată scena asta politică".

Vicepremierul a susţinut că, la momentul preluării guvernării, în urmă cu un an şi înainte de izbucnirea crizei sanitare, liberalii au fost lăsaţi singuri să preia administrarea ţării.

"Când am dat jos Guvernul Dăncilă, am spus haideţi să vedem cine îşi asumă guvernarea, noi ne asumăm guvernarea şi am mai căutat parteneri. Ştiţi care a fost răspunsul atunci? Mergeţi voi la guvernare, vă rupeţi gâtul, nouă ne profită electoral", a afimat Turcan ea a susţinând, răspunzând unei întrebări, că acest răspuns a venit "din toate părţile".

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Ce proasta! Adica sasalaul inalt ca gardu' i-a dat dispozitie lui ludo' sa mai dea o restrictzie, ala superficial cum il shtim a zis ca pietzarii sunt o victima buna. Apoi, in fatza revoltei tot mai vocale, a multor oameni obisnutzi (precum moa, care cumpar de la Hala Grigorescu- Cluj, inkisa), gata, psd e cinic! Nu tanti botoxata, voi suntetzi proshti, nu atzi avut in viatza voastra vreo initziativa privata, nu atzi generat valoare adaugata.

    Ludovic, un tip care nu shi-a practicat meseria. 

    Fl. Roman, un ziarist local complexat peste un deceniu de Hava shi de statura sa mica, chinuit acum de dorintza de afirmare. 

    madam Turcan, consiliera shi nevasta de consilier.

    Ce shtitzi voi despre munca shi risc? 

    1. CINÍSM s. n. Mărturisire obraznică și sfidătoare a unor fapte sau gînduri condamnabile; atitudine care sfidează regulile morale ale societății.

    PNL - un partid de escroci cu apucaturi fascistoide.

    In plin Covid s-au gândit să scoată și pietzarii și cumpărătorii cu tot cu marfa, afara in frig. Daca se îmbolnăvesc, e treaba lor.

    Faptul că i-a preocupat atât de puțin opinia publică în acesta problemă arată că alegerile din decembrie ar putea fi fraudate ca in America, adică să le regleze băieții securistoizi din condei  

    1. CINÍSM s. n. Mărturisire obraznică și sfidătoare a unor fapte sau gînduri condamnabile; atitudine care sfidează regulile morale ale societății.

    mare om, mare tampenie

    pai sa intelegem si noi vreti sa ingropati la comanda tot ce este roamnesc 

    evident ca da, atata vreme cat la cotroceni este un sas 

    cu ce c..at mancati voi si ce cumparam noi din piete este o mare diferenta 

    sunteti pe aproape de vorba :noi nu gandim, noi muncim pt ca la voi este noi nu gandim noi pupincurim! 

    rusine  

    pacat nu realizati cat sunteti de lamentabili! 

    daca ne conduce sasul este normanl sa vrea sa faca din Romania un lagar!

    NU? 

    1. CINÍSM s. n. Mărturisire obraznică și sfidătoare a unor fapte sau gînduri condamnabile; atitudine care sfidează regulile morale ale societății.

    voi, care tineti bolnavii pe scaun in fata spitalelor , si i-ati scos pe bietii tarani in frig , astea cum se numesc ? tutooooo !

    1. CINÍSM s. n. Mărturisire obraznică și sfidătoare a unor fapte sau gînduri condamnabile; atitudine care sfidează regulile morale ale societății.

    E mai simplu sa inchizi, sa nu ai bataie de cap! Supermarketurile zic ca raman deschise pentru ca exista o administrare corespunzatoare a fluxului de clienti si o respectare a normelor sanitare.. Dar pietele nu au administratori? Lor nu li se poate cere sa asigure aceleasi conditii? La obor am vazut saptamana trecuta vreo 12 politisti locali care aveau mare grija sa nu parcheze nimeni in fata pietii, dar nici macar unul in piata, sa vada daca se respecta conditiile sanitare! O fi greu sa controlezi fluxul din piata si respectarea purtarii mastii? De ce la privat se poate si la stat nu? N ar putea administratorii pietelor care iau taxe uriase pe tarabe sa asigure respectarea cerintelor? Nu, e mai simplu sa inchidem...

    1. se numeste "garou"

      GARÓU, garouri, s. n. Bandă sau tub, de obicei din cauciuc, care servește la întreruperea temporară a circulației sângelui într-o regiune a corpului (mai ales la braț), pentru a preveni sau a înlătura o hemoragie.  

      Si liberalii sunt cinici( sau mai bine spus sunt parsivi)?!Ei s-au abtinut de la vot!!Un singur vot a fost impotriva redeschiderii pietelor.

      "when you are at Rome , do as romans do"

      neaos tradus 

      "daca traiesti intre rromanes, rromanes inveti"  

      In ce temei legal parlamentarii guverneaza Romania?  

      nu ai nevoie de instructor (parlament) sa-l platesti sa-ti schimbe vitezele cum vrea el sau sa te trezesti cu frana de mana trasa ca el vrea drifturi sa faca show si sa ne invartim mereu in cerc , sa ne ameteasca mereu intr-un fum de cauciucuri arse. 

      in fata unui dusman comun romanilor -nu neusim sa nu mai sabotam pe cei care i-am aruncat la guvernare intr-o perioada cand parsiveste au fost bagati in fata sa se poata "regrupa " si "curata locul faptelor" lui Dragnea, Dancila & CO ,sa poata aplica "alternanta la putere " a mentorului lor Iliescu in tactica diversiunilor,mineriadelor si calcatului pe cadavre politice si sociale aruncand in prima linie "prostitori sefi" sa ia fata credulilor iar in spate sa devalizeze si sa devoreze tot - exact ca o haita de hiene flamande ce se napustesc pe vanatul leului obtinut cu mare efort. 

      Ce propui? Sa se desfinteze parlamentul ?!Sau sa fie un parlament populat numai de "cei mai mari mincinosi ai tuturor timpurilor"-liberalii Sa-ti dau exemlu de minciuni?1)La o luna dupa ce venim la putere vom desfinta pensile speciale .2)Portile partidului liberal vor fi inchise pentru PSD-isti.3 Banii pentru pensii sunt prevazuti in buget( Legea pesilor, cu cresterea puctului de pensie cu 40% este inca in vigoare ,n-a fost modificata-- din prostie sau din lene-,PNL-ul nu respecta legile-4)Minciuni in legatura cu pandemia 5)Minciuni in legatura cu economia.Totul e la nivel de o sa facem , o sa ne interesam , o sa ne laudam(apropo de inflatie- toata lumea se indreapta spre deflatie si liberalii se lauda cu cea mai mica inflatie din2017-peste 2%(mancarea peste4%-norocul cu ieftinirea biletelor de avion in actualele conditii!!! )

      7 miliarde de lei somaj tehnic nu erau "prevazute in in buget"

      cheltuielile de necesitate stringenta pentru spitale nu "erau prevazute in buget" 

      preturile practivate de baietii destepti "la butoane pe contracte cu statul" nu erau "prevazute in buget "  

      starea de pandemie nu a fost "prevazuta in buget" 

      majorarea pensiilor se va plati obligatoriu esalonat (tot ei au introdus legea in sensul in care nu se prescriu "greselile statului" in fata cetatenilor inclusiv a pensionarilor (calcul eronat al pensiilor sau nerespectarea legilor in fata cetateanului)) 

      restul e indobitocire in masa. 

      de ce auzim de atatea "tunuri" trase sub nasul "guvernarilor anterioare" ? 

      daca "au prevazut" sa se tolereze mafiile in defavoarea cetateanului luat ostatec si incremenit de lipsuri si flaguit chiar nu are nici un parlamentar , nici un senator si nici un guvernant NICI O SCUZA sau circumstanta atenuanta ci agravanta. 

    Să vă fie rușine. PSD a închis piețele cu gaze lacrimogene și bastoane”.

    ..... pînă NE apucă ,, uraaaaaa..."...!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb