Un cabinet de avocatură vrea să cumpere marca Steaua pentru 120.000 de euro

Elena Deacu
Companii / 11 mai 2015

Cabinetul de avocatură Nichita Vlad din Ploieşti a făcut o ofertă de 120.000 de euro Ministerului Apărării Naţionale, pentru achiziţionarea mărcii Steaua, aflată în posesia Clubului Sportiv al Armatei din 3 decembrie 2014.

"Domnule ministru, subscrisul cabinet de avocatură Nichita Vlad, vă informăm că intenţionăm să formulăm ofertă reală de plată pentru sigla intitulată «Steaua Bucureşti» pentru care înţelegem să oferim suma de 120.000 de euro. Oferta este valabilă 30 de zile începând cu data primirii de către dumneavoastră a prezentei scrisori de intenţie", se menţionează în adresa transmisă Ministerului Apărării Naţionale de către cabinetul de avocatură Nichita Vlad.

Oferta cabinetului de avocatură pentru marca Steaua este a doua primită de MApN în ultima săptămână.

În data de 6 mai, şi compania producătoare de vinuri Cotnari a anunţat public că intenţionează să achiziţioneze marca Steaua pentru ca aceasta să nu îşi piardă din valoare ca urmare a disputei dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi gruparea din Liga I deţinută de Gigi Becali.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de gruparea de fotbal deţinută de Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Clubul de fotbal din Liga I a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

De la decizia ICCJ, cele două părţi au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret.

Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca, însă reprezentanţii grupării patronate de Gigi Becali au refuzat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dau eu 120,001 €. Pe loc, transfer bancar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb