Un fost inginer Google a fost condamnat la închisoare după ce a furat secrete comerciale în valoare de 179 de milioane de dolari

J.P.
Internaţional / 5 august 2020

Un fost inginer Google a fost condamnat la închisoare după ce a furat secrete comerciale în valoare de 179 de milioane de dolari

Un judecător federal american l-a condamnat ieri pe fostul inginer Google Anthony Lewandowski la 18 luni de închisoare pentru spionaj industrial după ce acesta a sustras documente privind maşinile autonome de la gigantul tech înainte de a deveni şeful aceleiaşi divizii la rivala Uber, conform NBC News.

Judecătorul William Alsup a declarat că o sentinţă mai scurtă ar fi dat "o undă verde fiecărui viitor inginer genial să fure secrete comerciale", magistratul în vârstă de 75 de ani declarând că fapta lui Lewandowski reprezintă "cea mai mare infracţiune comercială pe care am văzut-o vreodată".

Fostul inginer Google a transferat peste 14.000 de fişiere ale companiei pe laptopul personal, printre care şi termene de dezvoltare sau designuri de produse înainte de a părăsi gigantul tech şi în timp ce îşi negocia angajarea la Uber, unde a condus pentru scurt timp divizia de maşini autonome a companiei.

Uber l-a concediat pe Levandowski în 2017 şi apoi a ajuns la o înţelegere în afara instanţei cu Alphabet, compania care deţine Google, însă disputa dintre cele două companii este încă în derulare.

Lewandowski a cerut dreptul să îşi declare falimentul personal în luna martie a acestui an după ce o instanţă l-a obligat să plătească 179 de milioane de dolari Google pentru acţiunile sale.

Google a cerut luna trecută unui judecător să respingă argumentele Uber care susţine că nu este responsabilă de plata sumei sub vechiul contract pe care l-a avut cu Lewandowski.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb