UN NOU SONDAJ GLOBAL ARATĂ CĂ SPIRITUL COPILĂRIEI ESTE ÎN PERICOL Copiii din ziua de azi cresc mai repede decât generaţiile anterioare

F. A.
Comunicate de presă / 2 februarie 2012

Rezultatele unui nou raport global publicat astăzi de marca OREO şi Ipsos Public Affairs indică faptul că din ţara noastră în Polonia şi din Portugalia în Venezuela, spiritul copilăriei este în pericol, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Studiul arată că majoritatea părinţilor chestionaţi consideră că generaţiile de copii din ziua de azi cresc mai repede decât cele anterioare.

Copiii ar trebui să aibă mai mult timp pentru a fi "doar copii', consideră 8 din 10 părinţi din ţară, dar acest lucru nu se întâmplă, în special din cauza presiunilor cotidiene. De fapt, 4 din 10 părinţi din întreaga lume spun că este mai uşor să programeze o întâlnire la serviciu decât să îşi facă timp pentru propriii lor copii.

Svetlana Macrinici, Brand Coordinator Biscuiţi Kraft Foods România, a declarat: "Timpul de calitate petrecut de mame alături de copiii lor asigură o legătură emoţională durabilă, deschidere şi comunicare. Însă, datorită faptului că jonglează în fiecare zi cu mai multe sarcini, în încercarea de a-şi îndeplini atât rolul tradiţional de stâlp al casei cât şi rolul modern de femeie independentă, mamele din România schimbă deseori timpul de calitate petrecut cu copiii lor pe câteva momente petrecute în aceeaşi cameră. De aceea, sperăm că rezultatele României din cadrul studiului global pe tema "Spiritul copilăriei în pericol" îi vor determina pe toţi părinţii să ia o pauză şi să îşi ofere o clipă de răgaz pentru a stabili o legătură de calitate cu propriii lor copii".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb