Un profesor de la Harvard afirmă că s-a găsit gunoi spaţial extraterestru

J.P.
Internaţional / 9 ianuarie 2021

Un profesor de la Harvard afirmă că s-a găsit gunoi spaţial extraterestru

Un profesor de la Harvard susţine că în anul 2017 oamenii de ştiinţă au descoperit "primul semn al vieţii inteligente în afara Pământului", conform zerohedge.

Avi Loeb, profesor la Universitatea Harvard lansează o carte numită "Extraterestru: Primul semn al vieţii inteligente dincolo de Pământ". Volumul explică pe larg că obiectul ar putea fi opera unei civilizaţii din alt sistem solar.

Oamenii de ştiinţă au văzut în anul 2017 "un obiect care trecea prin sistemul nostru solar şi care se mişca atât de repede încât ar fi putut proveni doar dintr-o altă stea".

Loeb susţine că obiectul ar fi fost de fapt "gunoi spaţial" dintr-o altă galaxie. Obiectul ceresc a fost numit "1I / 2017 U1 "Oumuamua".

"Exista o singură explicaţie: obiectul era o piesă de tehnologie avansată creată de o civilizaţie extraterestră îndepărtată", susţine cartea, conform Yahoo News.

NASA a descris obiectul ca fiind "primul obiect confirmat de pe o altă stea care a vizitat sistemul nostru solar". Conform NASA ar fi fost vorba despre o rocă în formă de trabuc. Potrivit aceloraşi specialişti, obiectul ceresc ar fi avut o nuanţă oarecum roşiatică.

Thomas Zurbuchen, administrator asociat al Direcţiei Misiunii Ştiinţifice a NASA, a declarat atunci când a fost descoperit: "De zeci de ani am teoretizat că astfel de obiecte interstelare sunt acolo. Acum, pentru prima dată, avem dovezi. Descoperirea deschide noi posibilităţi de studiere a formării sistemelor solare."

Editorul Houghton-Mifflin spune: "La sfârşitul anului 2017, oamenii de ştiinţă de la un observator hawaian au văzut un obiect care se ridica prin sistemul nostru interior, mişcându-se atât de repede încât ar fi putut veni doar de la o altă stea. Avi Loeb, astronomul de vârf al Harvardului, a arătat că nu este un asteroid; se mişca prea repede de-a lungul unei orbite ciudate şi nu lăsa nicio urmă de gaz sau resturi ... "

Anne Wojcicki, CEO şi cofondator al 23andMe, a spus că această cartea "va convinge că defapt curiozitatea ştiinţifică este cheia succesului nostru viitor".

Loeb este profesor de ştiinţe la Harvard, cu un doctorat în fizică şi este, de asemenea, preşedinte al Departamentului de Astronomie din Harvard.

Cartea sa va fi lansată pe 26 ianuarie 2021.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Am crezut ca a gasit gunoiul pamantesc in spatiu.

    nu ca nu am poluat si spatiul cu tone bune de gunoi. 

    Nu era gunoi, era nava de explorare.

    Vor reveni - si nu unul, ci mai multi.

    1. Ce bine stii tu!

      Mai spune-ne! 

    O bucată de rocă de înaltă tehnologie!! Are o viteza uimitoare, cât de mare ?? E mai mare decât viteza luminii?? ????????????????

    1. esti prost cu spume

      la apropierea de Soarele nostru nu a respectat legile fizice normale, a incetit si apoi dupa depasirea periheliului soarelui nostru a accelerat - sunt miscari inexplicabile pentru legile fizicii cosmice (franare pe masura ce se apropie de o stea, apoi accelerare dupa depasirea punctului maxim de gravitatie a Soarelui).  

      nu era piatra tembelule. 

      era nava de explorare.  

      candva o sa vina mai multe - in ani, zeci de ani sau sute de ani.

      atunci cred ca vom avea o problema.  

    de la numele ales de Pan-STARRS "Oumuamua" ce inseamna "cercetas " in hawaiiana adica "soldatul trimis pe front pentru reperarea inamiculu" la "gunoi spatial extraterestru" este o provocare clara a unui profesor de stiinte ( dupa nume evreu) Avi Loeb sa va napustiti sa-i cumparati cartea ce se va lansa in curand pe 26 ianuarie 2021 si normal ca are nevoie de reclama gratis.

    vanzarea unei carti cu subiecte "out of the box" si nelamurite este o "reteta de succes" americana de a deveni milionar in dolari in cel mai scurt timp 

    1. Cam ai dreptate. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb