UNIFARM ŞI CONFINDUSTRIA, Protocol de cooperare strategic

A.D.
Comunicate de presă / 9 octombrie

Sursa foto: CONFINDUSTRIA ROMANIA

Sursa foto: CONFINDUSTRIA ROMANIA

Compania Naţională UNIFARM reprezentată de Directorul General, Dr. Adrian Marius DOBRE şi CONFINDUSTRIA ROM NIA, reprezentată de Domnul preşedinte Giulio BERTOLA anunţă într-un comunicat la redacţie că au semnat pe ieri un "Protocol de cooperare" în vederea dezvoltării relaţiilor economice dintre Italia şi România în sectorul farmaceutic.

Acţiunile comune de cooperare stabilite în protocol au în vedere promovarea cooperării economice între cele două ţări pe baza valorilor comune şi a legăturilor strânse, organizarea de întâlniri de afaceri, promovarea participării la expoziţii şi târguri organizate în comun, organizarea de misiuni economice, seminarii, simpozioane, conferinţe şi alte activităţi în scopul îmbunătăţirii cunoştinţelor despre economia sectorului farmaceutic din cele două ţări, promovarea dezvoltării afacerilor şi identificarea de parteneri pentru schimburi comerciale reciproc avantajoase.

Pe lângă semnarea Protocolului, în prezenţa Reprezentanţilor oficiali ai Consulatului General al României la Milano şi ai unor companii italiene atent selecţionate din sectorul farmaceutic, Directorul General Adrian Marius Dobre a arătat rolul strategic pe care Compania Naţională UNIFARM îl joacă în sistemul medical din România. Strategia Companiei are ca obiectiv ca piaţa din România să aibă acces la cele mai noi şi mai eficiente medicamente şi terapii pentru pacienţii din România.

"Industria farmaceutică din România se dezvoltă rapid. În calitate de Director General al Companiei farmaceutice a Statului Român, sunt dornic să încep colaborarea cu partenerii noştri italieni în vederea explorării modului în care putem extinde în continuare sectorul nostru de activitate şi afacerile din industria sănătăţii. Parteneriatul încheiat astăzi va reprezenta o oportunitate de a discuta subiecte de interes comun", a declarat Adrian Marius DOBRE, Directorul General al Companiei Naţionale UNIFARM.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb