Uniunea Europeană a virat 600 de milioane de euro Ucrainei

F.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 20 mai 2022

Uniunea Europeană a virat 600 de milioane de euro Ucrainei

Uniunea Europeană a virat 600 de milioane de euro Ucrainei ca parte a unui program de asistenţă financiară, a anunţat premierul ucrainean Denîs Şmîhal pe contul de Twitter, informează Reuters, potrivit News.ro.

"Astăzi (n.r. vineri), Uniunea Europeană a virat o nouă tranşă în valoare de 600 de euro în cadrul Programului de Asistenţă Macrofinanciară pentru Ucraina", a scris premierul ucrainean Denis Şmîhal pe contul de Twitter.

Premierul nu a uitat să îşi exprime recunoştinţa Comisiei Europene şi preşedintei executivului UE, Ursula von der Leyen, subliniind că Kievul "va învinge" în războiul cu Moscova şi "va reconstrui Ucraina" împreună cu UE.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. i ati umplut de bani,o sa primiti si rest!

    1. Ii da fratele mai mare inapoi ca e familist convins, are mai multe familii.

    Nu mai finantati razboiul fraierilor.. UE Nu trebuie sa se implice in razboiul din Ukraina.., Dimpotriva trebuie sa aiba relatii bune cu Russia sa continue sa se aprovizioneze cu gaz si petrol rusesc ieftin. Ukraina este teritoriu controlat de Russia de sute de ani sunt popoare infratite e treaba lor ce se intampla acolo... UE era pe calea cea buna Germania era un lider important al UE care avea o relatie foarte buna cu Russia. Pe cine deranja asta? Pe USA care a facut totul ca print NATO sa bage in conflict si tari le UE ... Au inceput cu sanctiunile impotriva Rusiei iar acum cu livrari de arme grele Ukrainei... SUA v a pornii al treilea razboi mondial iar Europa si Russia vor fi distruse de USA si China....Treziti va europenilor....

    1. Nu mai postati propaganda ruseasca pe doua copeici fraierilor. Rusia munceste de 20 de ani sa bage zanzanie in lume, sa destabilizeze orice efort democratic si sa isi reconstruiasca vechiul imperiu URSS si sferele de influenta. Al treilea razboi mondial l-au inceput rusii demult, odata cu invaziile facute in foste state sovietice neprietenoase cu topless president si infiintarea de tot felul de republici artificiale. Treziti va trolilor...

      Efort democratic este sa lucrezi 12 ore pe zi, si sa platesti taxele la milimetru, ca sa ai o saptamana penibila de vacanta undeva pe an ?! Taxele tale sa se redistribuie, si nici un cuvant nu ai de spus, iar legile sunt pt. fraieri.

      Presa noastra libera publica toate gunoaiele debitate de Marele Imperiu, de Facebookistan sa nici nu vorbim. 

      Singurul drept al tau este ca poti sa pleci, toate celalalte nu sunt ale tale, apartin curentilor teleghidati de virtue signalling, aparati de politie, SRI si altele. Iar Tara nu este a ta, apartine altora ! 

      Esti captiv ca fiinta umana acolo unde te-ai nascut, si cu un suras fals, trebuie sa dai cunostinta lumii ca iti place. In cazul contrar, poti fi chiar si un troll rus.

      Rinat Ahmetov, oligarhul ucrainean, proprietarul Azovstal, are o avere estimată la vreo 6 miliarde de euro. Și acesta este doar unul din mulții oameni cinstiți de afaceri ai fraților (înainte de conflict nu ne erau frați, dar în fine) noștri ortodoxi de la răsărit.

      În condițiile în care țara asta e plină de bani (nu mă refer la popor care, ca și la noi, face foamea) UE ia din banii propriilor contribuabil (inclusiv noi) și-i trimite Ucrainei.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb