Uniunea Europeană va permite în această vară accesul americanilor vaccinaţi

J.P.
Internaţional / 26 aprilie 2021

Uniunea Europeană va permite în această vară accesul americanilor vaccinaţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat duminică că americanii care au fost vaccinaţi împotriva COVID-19 ar trebui să poată călători în Europa în această vară, ceea ce înseamnă o reducere a restricţiilor de călătorie existente în prezent, informează Reuters şi dpa, conform Agerpres.

Ursula von der Leyen a declarat pentru The New York Times că cei 27 de membri ai Uniunii Europene vor accepta, necondiţionat, pe toţi cei care sunt vaccinaţi cu vaccinuri care sunt aprobate de Agenţia Europeană pentru Medicamente.

Această agenţie a aprobat cele trei vaccinuri utilizate în prezent în Statele Unite.

"Americanii, din câte văd, folosesc vaccinuri aprobate de Agenţia Europeană a Medicamentelor", a spus preşedinta Comisiei Europene."Acest lucru va permite libera circulaţie şi călătoriile către Uniunea Europeană", a estimat şefa executivului european.

Von der Leyen nu a precizat însă când vor putea fi reluate călătoriile, afirmând că aceasta va depinde de situaţia epidemiologică."Situaţia se îmbunătăţeşte însă în SUA, după cum se îmbunătăţeşte, să sperăm, şi în Uniunea Europeană".

UE a suspendat în mare măsură călătoriile neesenţiale acum mai bine de un an.

Statele membre ale UE au convenit în luna aprilie să lanseze certificate de vaccinare anti-COVID-19 care să permită persoanelor care au fost vaccinate împotriva acestei bolii, s-au vindecat sau au fost testate negativ, să poată călători mai uşor. Intenţia este ca aceste certificate să devină operaţionale din luna iunie.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Inca o data se vede ca ei nu uitasera de sfaturile lui Hitler si Stalin! Impartirea lumii in rase diverse, Vaccinatii-Nevaccinatii! In Ro, nimeni nu se indrituise sa faca zgarie-nori mai mari de 200 de metri inaltime, spitale cum trebuie de sute de hectare suprafata, cu tehnici regeneratoare, autostrazi, venituri/pensii de peste doua mii de dolari! in Occident mai erau, dar popoarele Uniunii erau conduse de vechili ai Noii Ordini Mondiale sau Stapani Moderni de Sclavi care isi inregistrau proprietatile (oamenii) cu

    vaccinuri anti-Covid19, cu efecte necunoscute in timp (cancere, scleroze multiple etc)! Vaccinuri contra bolilor de inima, cancerului, batranetii nu faceau, companiile aeriene le pusesera la pamant, tehnici de a-i face sa mearga pe crippled sau de a-i vedea pe orbi, nu! La fel, Horeca, industria filmelor, IMM-urile! De cei aproape 1 miliard de oameni subnutriti nu le pasa! De unde se poate vorbi de umanitate la ei? Sunt INUMANII cei care stapanesc lumea azi! Cu o tehnica precum vai de ea, nerezilienta in timp! Americanii nu ar trebui sa viziteze un astfel de continent al canibalilor! Nu au ce vedea in domeniul social! 

    1. Plus 1, 8 milioane de oameni de boli de inima! Intr-un an, in Uniune! Despre ce vorbim!? Plus ca se introduc legi naziste ce permit perchezitia caselor in Deutschland celor care nu respecta restrictiile! Preluase de la sefii ei de odinioara fosta informant la politia secreta est-germana, STASI! Revoltele par sa devina perpetue in aceste conditii (vezi Londra)! Dupa un timp, Nuremberg II va deveni realitate! Criminalii de razboi in aceasta pandemie, biological warfare, vor fi chemati in instanta!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb