USR PLUS anunţă că va susţine o moţiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîţu

G.B
Politică / 2 septembrie 2021

USR PLUS anunţă că va susţine o moţiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîţu

USR PLUS anunţă că îşi retrage sprijinul politic pentru premierul Florin Cîţu, căruia îi reproşează că "a aruncat ţara în criză" politică, transmite Agerpres.

"USR PLUS nu a girat şi nu va gira niciodată jaful din bani publici, în nicio formulă de guvernare. Cerem Coaliţiei să ia act de lipsa unei majorităţi care să susţină Cabinetul Cîţu şi solicităm declanşarea de urgenţă a negocierilor în Coaliţie pentru desemnarea unui nou premier care să formeze un nou guvern. În situaţia în care discuţiile din Coaliţie vor eşua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susţine o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu", se arată într-un comunicat al USR PLUS.

Potrivit sursei citate, Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru viitorul guvern în vederea continuării reformei din justiţie.

"Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru viitorul guvern şi are tot sprijinul nostru pentru continuarea reformei din justiţie, inclusiv desfiinţarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîţu", precizează USR PLUS.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. S-au incaierat hienele si ciolanul inca nu a sosit. Hienele maraie si isi arata coltii iar procuroul de la DIICOT nici macar nu a fost numit, procurorii inca nu au fost ridicati deasupra legii nici Clotilde Armand nu a scapat de prestdigitatia cu voturile prin desfiintarea SIIJ, banii din PNDR nu au fost impartiti inca si nici cele 50 de miliarde de lei imprumutate pentru propasirea numerosului neam liberal.

    Ziua ca hotii e putin spus ! Apogistii statului de drepti semneaza fara a carcni cea mai mizerabila golaneala prelungind grupele de munca unor bezmetici calora le-au expirat avizele din 2018 , pana in 2023 sub pretextul ca in 2020 a fost pandemie. Mizerie pana la capat, lege retroactiva, cinste de la buget cu stagiul de cotizare pentru 2018-2020 (cel putin), cine stie cati pensionari deosebiti. Semnata de tovarasii Catu, Valceanu, Turcan si cu avizul lui Stelian Ion caruia inca nu-i crescusera fasoanele despre legalitate. I-au crescut mai tarziu. Pe 30 August nu le avea.

    1. Am tastat gresit este vorba de OUG 94.2021

    Nu vad tinerii frumosi si liberi in strada

    Chiar vor să stea la masă cu șoșaca &psd....?!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb